- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Beğenmeyen Uranüs'e gitsin.Güneşini ayrı gezegenini ayrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmeyen Uranüs'e gitsin.Güneşini ayrı gezegenini ayrı
Nasıl alayım üstad dış cephedeEvin içine al hocam o zaman
Bırak alt komşuya akıtmasını alnının ortasına damlasa açarımKlima drenajı alt komşuya akıyor diye açamıyorum, sabah kalktığımda kendimi yatakta çimlenmek için ıslak pamuğun içine konmuş fasulye gibi buluyorum.
İşin kötüsü binayı yapanlar klima dış ünitesinin yerini öyle saçma sapan bir yere koymuşlarki ulaşıp tamir etmek imkansız. Montajı yaparken usta oğlunu kabloyla bağlayıp camdan salmıştı bir daha aynı riske giremem.
Ya çok sevdiğim bir abi hatta geçen sene demişti bana su geliyor diye tamam abi müsait bir zaman söyle ben usta getireyim bakalım senin oradan dedim. Sonra o bi daha söylemedi bende söylemeyince heralde geçti zannettim, sonra da unutmuşum. Bir ay önce falan gördüğümde aklıma geldi sordum adama, yok hala geliyor dedi çok utandım valla usta getirdim alttan baktık ulaşılacak gibi değil . Öyle sorun yaratan bir adam değil yoksa ama ben mahcubiyetimden açamıyorum.Bırak alt komşuya akıtmasını alnının ortasına damlasa açarım
İnsanlık suçu bunu bu sıcakta talep etmek. Dava aç kazanırsın
bir şey diyim mi
İş çıkışı hemen havuza gidip serinleyip öyle eve geçtimbir şey diyim mi
Yok öyle bir şey element uydurmayalım.Yazı seven kişinin kendine saygısı yoktur.
bir şey diyim mi
Gece 1 İzmir şuan 32 derece Allah'ım bize güç kuvvet ver35 dereceyi gecmiyorsa sicaktan sikayet etmeyelim pliizz
Haklisin orada gece oldugunu unuttum. Soyle duzelteyim o zaman. Gunduz 35, gece 25'den fazla degilse sicaktan sikayet etmeyelim. Sen sikayet etmeye hak kazandin. Tebrikler.Gece 1 İzmir şuan 32 derece Allah'ım bize güç kuvvet ver
Abi çok fazla ya.Haklisin orada gece oldugunu unuttum. Soyle duzelteyim o zaman. Gunduz 35, gece 25'den fazla degilse sicaktan sikayet etmeyelim. Sen sikayet etmeye hak kazandin. Tebrikler.
Burada saat 6pm hava 35 hissedilen 39.
Gitmedim. Cok matah bir yer degil dedi sevdigim bir abim. Gecen sene de patron gitti. O da bok gibi bir yer dedi.Abi çok fazla ya.
Buenos Airese gittin mi hiç havaları çok güzel diyorlar. Ben hava iklim yüzünden düzen değiştireceğim az kaldı sıkıldım havası güzel ya da soğuk bir ulkeye görmek istiyorum Rusya olabilir. Tanıdık falan çok