Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Yapma be ustat
Klimanin basliklarini tavana ayarla sicakligi da 25 26 yap hic birsey olmaz. Lutfen klimaya karsi bu saldirgan tavrina son ver

Üstat bazı marketler klimanın ayar işi o kadar basitken dediğin gibi, saçma sapan ayarlar ile sırada beklerken çok fena vuruyor. Söylüyorsun da anlamıyorlar. İlla en üste kadar şikayet etmeden olmuyor sonrasında.

Blazing Heat Wave GIF

Arkadaşlar Sami sizin yaz sıcağında pişmenizle ilgilenmiyor. Tek derdi konusu, hatta sıcaklar artınca daha çok keyifleniyor.

Bu konu bir gün kitlenecek ama öyle ama böyle. Yenisini açtığım zaman sizlere nasil serinleyebileceginiz, ne yemeniz ve içmeniz gerektigi konusunda bilgilendirmeler yapacağim. Biliyor musunuz giymis oldugunuz kiyafetlerin rengi, kumaşı bile cok kritik önem taşır. Zamanı gelince hepsini ögreneceksiniz, bu netahyahu zulmu bitecek!

Klima drenajı alt komşuya akıyor diye açamıyorum, sabah kalktığımda kendimi yatakta çimlenmek için ıslak pamuğun içine konmuş fasulye gibi buluyorum.
İşin kötüsü binayı yapanlar klima dış ünitesinin yerini öyle saçma sapan bir yere koymuşlarki ulaşıp tamir etmek imkansız. Montajı yaparken usta oğlunu kabloyla bağlayıp camdan salmıştı bir daha aynı riske giremem.

Klima drenajı alt komşuya akıyor diye açamıyorum, sabah kalktığımda kendimi yatakta çimlenmek için ıslak pamuğun içine konmuş fasulye gibi buluyorum.
İşin kötüsü binayı yapanlar klima dış ünitesinin yerini öyle saçma sapan bir yere koymuşlarki ulaşıp tamir etmek imkansız. Montajı yaparken usta oğlunu kabloyla bağlayıp camdan salmıştı bir daha aynı riske giremem.
Saat 6 gibi yönetici aradı benimki de damlatamiyormus uyuyamiyorlarmis sesten balkona aldım 5ltlik bidonun icine

Saat 6 gibi yönetici aradı benimki de damlatamiyormus uyuyamiyorlarmis sesten balkona aldım 5ltlik bidonun icine
Üstat keşke balkon olsa pencerenin 50cm yanında dış ünite ve drenaj gideri yağmur hattına bağlı ulaşması imkansız. Birde klima bakır borularının izolasyonu dökülmüş onun üzerinde de yoğuşma oluyor oradan da gidiyor olabilir diye izolasyon yapayım dedim ama yarısına kadar yetişip yapabildim sonra vazgeçtim bıraktım.😞

Üstat keşke balkon olsa pencerenin 50cm yanında dış ünite ve drenaj gideri yağmur hattına bağlı ulaşması imkansız. Birde klima bakır borularının izolasyonu dökülmüş onun üzerinde de yoğuşma oluyor oradan da gidiyor olabilir diye izolasyon yapayım dedim ama yarısına kadar yetişip yapabildim sonra vazgeçtim bıraktım.😞
Evin içine al hocam o zaman

Geri
Üst Alt