Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Rezil haldeyiz herkes mutsuz herkes kan ter içinde. Çantamizin içinde pişik kremi dolastiyoruz. Allah belasını versin bu sicaklarin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kılları kesRezil haldeyiz herkes mutsuz herkes kan ter içinde. Çantamizin içinde pişik kremi dolastiyoruz. Allah belasını versin bu sicaklarin
havalar soğuyor gibi yaz bitmesin
Yeni aldığımız ev ara kat. Özellikle soğuk havada gelip bakmıştık. Petekler yanmamasına rağmen sıcacıktı. Bu sene doğalgazdan yırtacağız gibi. Klimayı alıp yolumuza bakacağız.Dogalgaz faturalariyla fazlasiyla isiniriz sorun yok
faturalar agir girecek - hele birde elektrikte su 750 ustune otomatik x2 isini yaparlarsa.Yeni aldığımız ev ara kat. Özellikle soğuk havada gelip bakmıştık. Petekler yanmamasına rağmen sıcacıktı. Bu sene doğalgazdan yırtacağız gibi. Klimayı alıp yolumuza bakacağız.
NeyseYeni aldığımız ev
Önceki ev yüksek giriş alt kat bodrumdu. Kömürlük niyetine kullanılıyordu. Geçen kış 3500 lira fatura ödüyorduk. Evi sattığımız günde 7 senede teklemeyen kombi bozulmuştu.faturalar agir girecek - hele birde elektrikte su 750 ustune otomatik x2 isini yaparlarsa.
yalitim iyi demek, birde ust ve alt kat aktifse pozitif etki yaratiyor.
Bende ayni durumdayim, evde sadece salondaki petekler aktif bende kisin. Oda orta karar.
Benim altta ve ustte emekli/yaslilar var. Oyle boyle yakmiyorlar arada muthis konforlu oluyorum . Sans isteÖnceki ev yüksek giriş alt kat bodrumdu. Kömürlük niyetine kullanılıyordu. Geçen kış 3500 lira fatura ödüyorduk. Evi sattığımız günde 7 senede teklemeyen kombi bozulmuştu.Bak yine aklıma geldi. Şansıma bandırayım yav.
Sattığımız kişi düşünsün artık. Allah sabır versin.Benim altta ve ustte emekli/yaslilar var. Oyle boyle yakmiyorlar arada muthis konforlu oluyorum . Sans iste![]()
Konum / derece alalimbu ne sıcak yaz bitti demediniz mi lan