Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.356
- 91.283
- 5.093
Tequila daha iyiİşten eve gelmişim, buz gibi biramı yudumluyorum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tequila daha iyiİşten eve gelmişim, buz gibi biramı yudumluyorum ben.
Cöller geceleri soguk oluyor heis yine kıştan kacamadık :dNaci seni Mısır çöllerine yollarım yaza doyarsın.
Sina'da hiç öyle olmuyor vallaCöller geceleri soguk oluyor heis yine kıştan kacamadık :d
Dal toschak gezmek serbest olsa yaz mevsimi benim içinde sorun olmaz. Lakin toplumumuz henüz buna hazır değil. Şort giyen erkeğe laf sokan DY sürüsü var hâlâ.Gotum donmasin diye 40 kat giyinince boguluyorum ben yaw. Yazinnsicaginda soyunurum daldassak gezerim daha iyi
Arabistan usulu uzun beyaz etegimsi sey giyip icine don giymeyek.Dal toschak gezmek serbest olsa yaz mevsimi benim içinde sorun olmaz. Lakin toplumumuz henüz buna hazır değil. Şort giyen erkeğe laf sokan DY sürüsü var hâlâ.
Araptan gelen arapın olsun hocam. Benden pasArabistan usulu uzun beyaz etegimsi sey giyip icine don giymeyek.
O zaman acik acik dolasacaz. Kizlar oralarini buralarini acip secip dolasiyorlar. Nerede esitlik?Araptan gelen arapın olsun hocam. Benden pas
Evet cinsiyet eşitliği istiyoruz.O zaman acik acik dolasacaz. Kizlar oralarini buralarini acip secip dolasiyorlar. Nerede esitlik?
Evet cinsiyet eşitliği istiyoruz.
Saat 10 hava 30 nem 50 bitmedi gitmedi sıcaklar mahvolduk
Gotum donmasin diye 40 kat giyinince boguluyorum ben yaw. Yazinnsicaginda soyunurum daldassak gezerim daha iyi
Arabistan usulu uzun beyaz etegimsi sey giyip icine don giymeyek.
O zaman acik acik dolasacaz. Kizlar oralarini buralarini acip secip dolasiyorlar. Nerede esitlik?