Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

bugün bir ofise gittim , otobüs ya da toplu taşıma en az 20 25 dk mesafeden geçiyor en yakın. Motor olmasa 3 tshirt falan yedek alırdım çantaya heralde.

Yazın gel İskenderun'a Arsuz Sahili'nde ağırlayayım.Konya'da Deniz olsa sen de seversin yazı heaaaaa 😀
Deniz olsa deyince geldi aklıma. Seksenlerin sonunda bir yaz, 1 aydan fazla Isparta'da misafir olmuştuk. Teyzemin doktorluk mecburi hizmeti dönemi. @Murat Yanut çok daha iyi bilir orası da baya baya felaket sıcak bir şehir. Ama o zaman orada olan başka bir anı da Eğridir Gölü'ne girmiştik bir gün.

Deniz olsa deyince geldi aklıma. Seksenlerin sonunda bir yaz, 1 aydan fazla Isparta'da misafir olmuştuk. Teyzemin doktorluk mecburi hizmeti dönemi. @Murat Yanut çok daha iyi bilir orası da baya baya felaket sıcak bir şehir. Ama o zaman orada olan başka bir anı da Eğridir Gölü'ne girmiştik bir gün.
İskenderun'a gelirsen beklerim abim.Baş tacısın abim..
Sana da gel diyok gelmiyon 😀 Hem de bildiğin yer 😀

tehdit mi?
raporladım
😀
cennet-mahallesi-yunus-1-webp.225125

İskenderuna gidelim mi dostum?

Geri
Üst Alt