- 14 Haziran 2009
- 29.836
- 14.927
- 2.868
Aleykum Selam abimKeşke 11 Ay Yaz olsa.1 ay da Yazın gelişini kutlamak için
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleykum Selam abimKeşke 11 Ay Yaz olsa.1 ay da Yazın gelişini kutlamak için
![]()
sen hakkatten akıllanmıyor musun be olm ya seni gördüğüm yerde tokatlarım haAleykum Selam abimKeşke 11 Ay Yaz olsa.1 ay da Yazın gelişini kutlamak için
![]()
Yazın gel İskenderun'a Arsuz Sahili'nde ağırlayayım.Konya'da Deniz olsa sen de seversin yazı heaaaaasen hakkatten akıllanmıyor musun be olm ya seni gördüğüm yerde tokatlarım ha
Ne kadar misafirperver bir arkadaşsın.Yazın gel İskenderun'a Arsuz Sahili'nde ağırlayayım.Konya'da Deniz olsa sen de seversin yazı heaaaaa![]()
deniz sevmemYazın gel İskenderun'a Arsuz Sahili'nde ağırlayayım.Konya'da Deniz olsa sen de seversin yazı heaaaaa![]()
Sen de gel Ozi beklerim misafirim olursunNe kadar misafirperver bir arkadaşsın.
Çağırmak benden gelip gelmemek senin bileceğin işdeniz sevmem
seveni hiç sevmem
konum atÇağırmak benden gelip gelmemek senin bileceğin iş![]()
Sen İskenderun'a gel ben seni her türlü alır Arsuz Sahili'ne götürürüm..konum at
Deniz olsa deyince geldi aklıma. Seksenlerin sonunda bir yaz, 1 aydan fazla Isparta'da misafir olmuştuk. Teyzemin doktorluk mecburi hizmeti dönemi. @Murat Yanut çok daha iyi bilir orası da baya baya felaket sıcak bir şehir. Ama o zaman orada olan başka bir anı da Eğridir Gölü'ne girmiştik bir gün.Yazın gel İskenderun'a Arsuz Sahili'nde ağırlayayım.Konya'da Deniz olsa sen de seversin yazı heaaaaa![]()
@Uğur İzSen İskenderun'a gel ben seni her türlü alır Arsuz Sahili'ne götürürüm..
İskenderun'a gelirsen beklerim abim.Baş tacısın abim..Deniz olsa deyince geldi aklıma. Seksenlerin sonunda bir yaz, 1 aydan fazla Isparta'da misafir olmuştuk. Teyzemin doktorluk mecburi hizmeti dönemi. @Murat Yanut çok daha iyi bilir orası da baya baya felaket sıcak bir şehir. Ama o zaman orada olan başka bir anı da Eğridir Gölü'ne girmiştik bir gün.
Sana da gel diyok gelmiyon
tehdit mi?Sen İskenderun'a gel ben seni her türlü alır Arsuz Sahili'ne götürürüm..
İskenderun'a gelirsen beklerim abim.Baş tacısın abim..
Sana da gel diyok gelmiyonHem de bildiğin yer
![]()
İskenderuna gidelim mi dostum?Deniz olsa deyince geldi aklıma. Seksenlerin sonunda bir yaz, 1 aydan fazla Isparta'da misafir olmuştuk. Teyzemin doktorluk mecburi hizmeti dönemi. @Murat Yanut çok daha iyi bilir orası da baya baya felaket sıcak bir şehir. Ama o zaman orada olan başka bir anı da Eğridir Gölü'ne girmiştik bir gün.