Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ana kadar 700 mm civarı yağış düşen yerler var 2000 mm'yi görebilir Rize'nin 1 senelik toplam yağışı kadar 48 saatte düşmüş olacak.
Yunanistan'da 2 gün boyunca çok sıkıntılı durumlar olabilir. Allah yardımcıları olsun ciddi sıkıntı var.
ingiliz elit ünit sniper netti - karşı tarafın spylarını pıt pıt alırdım.Red alert 2de Amerika'nın böyle bir gücü vardı, weather controlle simseklerlenulkeyi yikiyordun. Doğu blogunda ise nükleer bomba vardi
Ara ara hala oynarım.. Libya'nın bomba yüklü kamyonlariyla canlı bomba saldırısı yapmayı çok severdimingiliz elit ünit sniper netti - karşı tarafın spylarını pıt pıt alırdım.
yav kaç kez denedim oynayamadım - nerden bulurum ya aşırı canım çektiAra ara hala oynarım.. Libya'nın bomba yüklü kamyonlariyla canlı bomba saldırısı yapmayı çok severdim![]()
Bı ara origin satıyordu tüm seri vardı ama hala destekliyorlar mi bilmiyorumyav kaç kez denedim oynayamadım - nerden bulurum ya aşırı canım çekti