- 24 Mayıs 2009
- 17.303
- 20.279
- 2.643
Bugün toplantıda karşımdaki arkadaş (klima 23 derecedeyken) üstüne polar giydi. Vursan ayrı dert sövsen ayrı dertkonuşursam ağır konuşurum
şımarıklık ve bencillik olarak niteleyip susarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün toplantıda karşımdaki arkadaş (klima 23 derecedeyken) üstüne polar giydi. Vursan ayrı dert sövsen ayrı dertkonuşursam ağır konuşurum
şımarıklık ve bencillik olarak niteleyip susarım
Bu en azından bencil değilmiş. Tebrik ediyorum kendisini.Bugün toplantıda karşımdaki arkadaş (klima 23 derecedeyken) üstüne polar giydi. Vursan ayrı dert sövsen ayrı dert
Yok be zararsız böyleleri.Bugün toplantıda karşımdaki arkadaş (klima 23 derecedeyken) üstüne polar giydi. Vursan ayrı dert sövsen ayrı dert
Umarim o 5-6 günlük kotadan erken yiyorsunuzdur. Yoksa fecaatSon 15 yıldır Haziran ayında böyle sıcak görmedim Antalya'da. Daha öncesine aklım yetmez zaten. Yılda 5-6 gün olan sıcaklar 3 gündür devam ediyor.
İnşallah öyledir yoksa çekeceğimiz var bu yaz.Umarim o 5-6 günlük kotadan erken yiyorsunuzdur. Yoksa fecaat
Knk iki yastıkla yatıyorum ikisi de ipislak döne döne kullanıyorumSabah saat 7 ve boxer ıpıslak. @Sami Karakoç
bugün esiyor gibi biraz.
bugün esiyor gibi biraz.