- 20 Ağustos 2017
- 23.956
- 16.299
- 1.838
Batman'da deniz yok tabi de yine de biraz alisik olman lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batman'da deniz yok tabi de yine de biraz alisik olman lazim
Sevmiyorum sıcağı günün birinde Rusya'ya tasinacagim yetti artikBatman'da deniz yok tabi de yine de biraz alisik olman lazim
burdaki soru - yaz ayında evde niye boxer giyiyorsun.Buz gibi duş alalı bir saat oldu. Ona rağmen boxer ıpıslak.
Hangi şehir bu?
Manisa üstadHangi şehir bu?
Sıcağı fena bir yer ama her halükarda Adana - Mersin - Antalya hattından iyidir. Ben Kocaeli'de ruhumu teslim edecek noktaya geliyorum o hatta yaşasam halim nice olurdu Allah bilir.Manisa üstad
Oraları nem ile çok başka boyutta oluyor gerçekten, Antalya çok sık gittiğim bir şehirdi, yazları bu saatlerde dışarı çıkılması mümkün değildi yaniSıcağı fena bir yer ama her halükarda Adana - Mersin - Antalya hattından iyidir. Ben Kocaeli'de ruhumu teslim edecek noktaya geliyorum o hatta yaşasam halim nice olurdu Allah bilir.
Fazla özgürlük juniora yaramıyor.burdaki soru - yaz ayında evde niye boxer giyiyorsun.
Kafayı buzdolabının derin dondurucu bölümüne sokuyorum.Sıkıldım
Hocam nerede yaşıyorsun?Yaz dediğin sıcak olmalı ben memnunum bu havadan.Keşke 4 mevsim yaz olsa yav![]()
Hatay İskenderun ve diğer ilçeler..Hocam nerede yaşıyorsun?
Sarimazida belende falan mı oturuyorsun, antrpe Urfa'ya marasa gel güneşe sikarsin diyecektim, Hatay'da sıcak.. bu nasıl bı psikopatlikHatay İskenderun ve diğer ilçeler..