Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

sıcaktan bu şekil atletle takılıyorum (atlet giymeyi pek sevmem)

33.webp

Bugün sıcaklık baya yüksek. Ama nem düne göre ortalarda, oradan kurtarıyor.

esiyor püfür püfür

Vardir bi bildigi diyoruz da bir baska ne ise yaradigi belirsiz canli turu de esek arilari. Öldür öldür bitmiyor.

1000008844.webp

Ekli dosyalar

• 1000008838.webp
    1000008838.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 10
o nasıl arı renktaş soksa ölüm garantili
Alerjin varsa evet. Gecen bu resimdekilerden biri soktu bi sey olmadi. Yellow jacket dedikleri arilar soktugunda kizarip sisiyor mesela. Kucuk karincalar soktu ayaklarimdan iki sene once butun vucudum kizardi, gogsum sıkıştı, hastanelik oldum. Asyadsn gelen esek arilari var mesela aha resmen esek kadar. Onlar dan biri sokarsa bolur bilmiyorum. Hanimin ciddi alerjisi var mesela bogazi kapanip nefes alamaz duruma gelebilir. Anafilaktik shock dedikleri sey.

Vardir bi bildigi diyoruz da bir baska ne ise yaradigi belirsiz canli turu de esek arilari. Öldür öldür bitmiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 252317
peder bey arıcılık yapıyor o yüzden net söyleyebılırım,bu tarz arıları kim görürse görsün yoketsin yuvasıyla beraber ,sıradan yurttaşı gectim çiftçilerde bile zararlı arıyı bilmeyen cahiller çok

eşek arıları veya sarı arılar bal arılarını yiyen ve dogaya en ufak katkısı olmayan canlılar
hatta harami hırsız filan derler bunlar icin
o yuzden gördügünüz zaman önce kendi saglıgınız için yok edin cünkü bal arısı sokarsa anında ölür lakin bunlar defalarca sokabiliyor

Geri
Üst Alt