Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.308
- 91.207
- 5.093
Sonbaharı anımsatan bir hava
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nasıl arı renktaş soksa ölüm garantiliVardir bi bildigi diyoruz da bir baska ne ise yaradigi belirsiz canli turu de esek arilari. Öldür öldür bitmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 252317
Alerjin varsa evet. Gecen bu resimdekilerden biri soktu bi sey olmadi. Yellow jacket dedikleri arilar soktugunda kizarip sisiyor mesela. Kucuk karincalar soktu ayaklarimdan iki sene once butun vucudum kizardi, gogsum sıkıştı, hastanelik oldum. Asyadsn gelen esek arilari var mesela aha resmen esek kadar. Onlar dan biri sokarsa bolur bilmiyorum. Hanimin ciddi alerjisi var mesela bogazi kapanip nefes alamaz duruma gelebilir. Anafilaktik shock dedikleri sey.o nasıl arı renktaş soksa ölüm garantili
Arıların tozlaşmasının önemine değinen Albert Einstein 'Eğer arıların tamamı ölürse insan nesli 4 sene sonra fire vermeye başlayacak' diyor.Vardir bi bildigi diyoruz da bir baska ne ise yaradigi belirsiz canli turu de esek arilari. Öldür öldür bitmiyor.
Bal arısı o yav, bunlar eşek arısıArıların tozlaşmasının önemine değinen Albert Einstein 'Eğer arıların tamamı ölürse insan nesli 4 sene sonra fire vermeye başlayacak' diyor.
Einstein in söylediği iddia edilen bal arısı. Eşek arıları etçil, yozlaşmaya katkıları olmuyor diye biliyorumArı Arı dır reis![]()
peder bey arıcılık yapıyor o yüzden net söyleyebılırım,bu tarz arıları kim görürse görsün yoketsin yuvasıyla beraber ,sıradan yurttaşı gectim çiftçilerde bile zararlı arıyı bilmeyen cahiller çokVardir bi bildigi diyoruz da bir baska ne ise yaradigi belirsiz canli turu de esek arilari. Öldür öldür bitmiyor.