Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Kisin hiç hasta olmam. Yazin 3-4 kere ağır hasta olurum, belim tutulur vs. Yaz nefretlik bir mevsim.
Evin içi 40derece şuan klima aldım akşam kuracaklar onu bekliyorum. Klima olsa bile konforsuz bir hayat. Bakkala indim sabah bayılacak gibi oldum. Yazın konforu 30dere %30 neme kadardır sonrasını seven kendine yakıştirana zahmet edip cümle bile kurmam

Evin içi 40derece şuan klima aldım akşam kuracaklar onu bekliyorum. Klima olsa bile konforsuz bir hayat. Bakkala indim sabah bayılacak gibi oldum. Yazın konforu 30dere %30 neme kadardır sonrasını seven kendine yakıştirana zahmet edip cümle bile kurmam
Klimayı hangi marka aldın yiğenim?

İzmir'de klimasız durursan yazdan nefret etmen doğal yav

İzmir'de klimasız durursan yazdan nefret etmen doğal yav
Üstat hayat konforunu düşürüyor işte bu sicakliklar dışarı da duramiyorsun denize gidiyorsun orası da öyle ben fazla sicakliyorum bana fazla bu sıcaklar. 30 derece %50den düşük nem iyidir ona ben de okeyim. İstanbul'un sıcağı mesela İzmir'e göre daha katlanabilabilir. Burda her yıl iki ay çok kötü geçiyor

Birkere Adana'ya gitmiştim otelde odaya girdik. Nefessiz kaldım. Bu klima niye çalışmıyor dedim sinirlendim. Cami açtım. Yüzüme alev topu geldi. Megersem klima açıkmış. Bu adamların güneşe neden ateş ettiğini ozaman anlamıştım

Bunu neden anlattım bilmiyorum

Geri
Üst Alt