Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.378
- 14.322
- 1.398
kışı her türlü tercih ederim yorgana sarılır uyursun sıcakta uyumak işkence gibi yeter ulan yeterrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müthiş bir benzetme heis, yaz dediğin gibi bu konuda rahatlık. Kışın bisiklet bile sürülmüyor.Yani lahana gibi kat kat. Bak yazın ne kadar rahatız. Sıcaktan güzeli yok.

İbo kadraja girdiği an infilak ediyorum.
Evin içi 40derece şuan klima aldım akşam kuracaklar onu bekliyorum. Klima olsa bile konforsuz bir hayat. Bakkala indim sabah bayılacak gibi oldum. Yazın konforu 30dere %30 neme kadardır sonrasını seven kendine yakıştirana zahmet edip cümle bile kurmamKisin hiç hasta olmam. Yazin 3-4 kere ağır hasta olurum, belim tutulur vs. Yaz nefretlik bir mevsim.
Klimayı hangi marka aldın yiğenim?Evin içi 40derece şuan klima aldım akşam kuracaklar onu bekliyorum. Klima olsa bile konforsuz bir hayat. Bakkala indim sabah bayılacak gibi oldum. Yazın konforu 30dere %30 neme kadardır sonrasını seven kendine yakıştirana zahmet edip cümle bile kurmam
DemirdökümKlimayı hangi marka aldın yiğenim?
İzmir'de klimasız durursan yazdan nefret etmen doğal yavEvin içi 40derece şuan klima aldım akşam kuracaklar onu bekliyorum. Klima olsa bile konforsuz bir hayat. Bakkala indim sabah bayılacak gibi oldum. Yazın konforu 30dere %30 neme kadardır sonrasını seven kendine yakıştirana zahmet edip cümle bile kurmam
Üstat hayat konforunu düşürüyor işte bu sicakliklar dışarı da duramiyorsun denize gidiyorsun orası da öyle ben fazla sicakliyorum bana fazla bu sıcaklar. 30 derece %50den düşük nem iyidir ona ben de okeyim. İstanbul'un sıcağı mesela İzmir'e göre daha katlanabilabilir. Burda her yıl iki ay çok kötü geçiyorİzmir'de klimasız durursan yazdan nefret etmen doğal yav
Kaç BTU? Kaç paraya soktular?Demirdöküm
18btuKaç BTU? Kaç paraya soktular?
30 derece üstünden rahatsız olmayan vurdurmaktan da rahatsız olmaz.