- 20 Ağustos 2017
- 23.966
- 16.303
- 1.838
O kadar kotu degil yaw30 derece üstünden rahatsız olmayan vurdurmaktan da rahatsız olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kotu degil yaw30 derece üstünden rahatsız olmayan vurdurmaktan da rahatsız olmaz.
O kadar kotu degil yaw
YaniHangisi heis
Adana-Mersin sınırında yaptım askerliği. Aralık - Nisan arası bir sıkıntı yoktu. Hiç unutmam terhisime 10 gün civarı kalmış. Mayıs'ın başında bir sıcak ve nem yaptı ki ruhumu teslim ediyordum. Mayıs'ın başı başı!! Şu İstanbul ve civarında veya Marmara bölgesinde, yazın yaşadığınız en berbat en sıcak en nemli havayı düşünün. Hah işte ben ondan beterini orada Mayıs başında yaşadım. Hakikaten ben de olsam ben de güneşe sıkardım ölmeyip sağ kaldıysam. UEFA Kupası şampiyonluğumuzun 7. yıldönümü olan 17 Mayıs 2007'de terhis oldum ve o bölgeden koşarak uzaklaştım. Dönüp arkama bakmadım bile.antalyada mersinde nasıl yaşıyorsunuz kardeşim izmirde 35 derece + nemle sümüklü böcek gibi yapış yapış geziyoruz
32-33° 'den aşağısı beni kesmiyor, beğenmedim.İstanbulda hava mükemmel
Max yaz sıcağı bu olmalı
Yarın geliyor yine şanlı sıcaklar.
Çok izin kullanmışsın askerde ben 5 Mayıs'ta terhis oldum , İstanbul Şırnak ve K.Iraktan daha sıcaktıAdana-Mersin sınırında yaptım askerliği. Aralık - Nisan arası bir sıkıntı yoktu. Hiç unutmam terhisime 10 gün civarı kalmış. Mayıs'ın başında bir sıcak ve nem yaptı ki ruhumu teslim ediyordum. Mayıs'ın başı başı!! Şu İstanbul ve civarında veya Marmara bölgesinde, yazın yaşadığınız en berbat en sıcak en nemli havayı düşünün. Hah işte ben ondan beterini orada Mayıs başında yaşadım. Hakikaten ben de olsam ben de güneşe sıkardım ölmeyip sağ kaldıysam. UEFA Kupası şampiyonluğumuzun 7. yıldönümü olan 17 Mayıs 2007'de terhis oldum ve o bölgeden koşarak uzaklaştım. Dönüp arkama bakmadım bile.
Adana - Mersin - Antalya hattında yaşayan renktaşlarımız varsa nasıl yaşıyorlar yahu bir anlatsınlar.
Adana-Mersin sınırında yaptım askerliği. Aralık - Nisan arası bir sıkıntı yoktu. Hiç unutmam terhisime 10 gün civarı kalmış. Mayıs'ın başında bir sıcak ve nem yaptı ki ruhumu teslim ediyordum. Mayıs'ın başı başı!! Şu İstanbul ve civarında veya Marmara bölgesinde, yazın yaşadığınız en berbat en sıcak en nemli havayı düşünün. Hah işte ben ondan beterini orada Mayıs başında yaşadım. Hakikaten ben de olsam ben de güneşe sıkardım ölmeyip sağ kaldıysam. UEFA Kupası şampiyonluğumuzun 7. yıldönümü olan 17 Mayıs 2007'de terhis oldum ve o bölgeden koşarak uzaklaştım. Dönüp arkama bakmadım bile.
Adana - Mersin - Antalya hattında yaşayan renktaşlarımız varsa nasıl yaşıyorlar yahu bir anlatsınlar.
Mersin üniversitesini bıraktım bu yüzden Eylül'de gittim Mart gibi kaçtımantalyada mersinde nasıl yaşıyorsunuz kardeşim izmirde 35 derece + nemle sümüklü böcek gibi yapış yapış geziyoruz