- 14 Haziran 2009
- 29.759
- 14.700
- 2.868
Askerde hiç izin kullanmadım. Şırnak ve Kuzey Irak'a hiç gitmedim.Çok izin kullanmışsın askerde ben 5 Mayıs'ta terhis oldum , İstanbul Şırnak ve K.Iraktan daha sıcaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Askerde hiç izin kullanmadım. Şırnak ve Kuzey Irak'a hiç gitmedim.Çok izin kullanmışsın askerde ben 5 Mayıs'ta terhis oldum , İstanbul Şırnak ve K.Iraktan daha sıcaktı
Balkona sigara içmeye çıkamıyorum sıcaktan. Bu gidişle sigarayı birakicamEkli dosyayı görüntüle 293378
şu şekil dolaşıyoruz Allah kahretsin bu yaz bittik daha 2 ay var
Reykjavik icinmi diyorsun bunu levent ağabey, zira 40lari kaç haftadır görüyoruz yanmayan yer kalmadı izmirdeBu sene çok sıcak olmayacak. Gayet serin bir yaz geçecek. Bu hafta Cumartesi 35 görür sonra yine aşağı iner.
Yok Halim yav. İstanbul için söylemiştim. Burası serin epeyce hem de.Reykjavik icinmi diyorsun bunu levent ağabey, zira 40lari kaç haftadır görüyoruz yanmayan yer kalmadı izmirde
Bu bana bile fazla.
Çarşamba 36'yı görüp tekrar iniyor.Yine benzer inişli çıkışlı bir grafik var. Görünen en yüksek (33 belki bir tık daha çıkar) 35'e yaklaşıyor ama tam görmüyor.
Geçen 2 yaz 35'in altına inse bayram edecek haldeydik. Paso 35-40 gidiyordu.
Bilmem artık daha nasıl olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 292930