Meteorolojik Uyarı! ⛈️☃️☔☀️

Ulan tertemiz gömleği giyip montu üzerine çekiyorsun. Ne bunalırsın ne terlersin. Mis gibi mevsim. Kar üstünde mangalı yakıp sucuk ekmek gömmesi de ayrı bir keyif. Sen yazın neyini seviyorsun? Deccal mısın nesin? Uza şimdi.
-15 derecede donmanin neyini seveyim kat kat kiyafet giyiyorsun 2 kg yine de donuyorsun. Yaz öylemi bir tişört bitti gitti üstelik yaz mevsiminin meyveleri falanda ayri bir keyif.

-15 derecede donmanin neyini seveyim kat kat kiyafet giyiyorsun 2 kg yine de donuyorsun. Yaz öylemi bir tişört bitti gitti üstelik yaz mevsiminin meyveleri falanda ayri bir keyif.
İstanbul izmir gibi batıda deniz seviyesinde olan şehirlerde kışlar ağır geçmiyor

Ayda toplasan 10 kez anca mont giyersin

Aşırı sıcaklardan ben de muzdarip olsam da özellikle ikinizin sıcak konusundaki ağlamaları, fenerlilerin Galatasaray konusundaki ağlamaları kadar keyif veriyor nedense rabbim affetsin.

Ya aga sıcaksa herkese sıcak zaten. Allah beterini vermesin.

Geçen gece buzdolabının motoru yanmış, sabaha kalktık finiş.

Dün o dükkan senin bu dükkan benim koşturup durdum. Uygun bulmanın dışında en kısa sürede teslimat yapılıp servis onaylasın diye. Bu sabahta son işlemler için aynı şekilde. Şimdi yeni yeni düzenli içilebilir (hamam seviyesinde olmayan) soğuk su ile bünyeyi topluyorum.

Sürekli böyle şikayet edenlerin başına gelmez umarım. O durumda hallerini düşünmek istemem.

Edit : Bu arada lodos, poyraza dönmeye başladı.

Yaz'ı gömeceğiz diye Kış'ı da övmeyelim. Bizi geçtim bir sürü sokak hayvanı perişan oluyor.

En güzeli bahar abi. İlkbahar, Sonbahar, ikisi de güzel.

Geri
Üst Alt