- 29 Ocak 2024
- 8.369
- 7.171
- 568
Hafif serinledi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GüzelAna avrat küfür bir hava var dışarıda
Sabah soğuk oluyor gündüz sicaklasiyor akşam yine soğuk oluyor. Sonra gelde hasta olma şifayi kaptım. Neyseki biraz azaldiLanet mevsim başladı bu konuda ki düşüncelerini alalım heis @Furkan Korkmaz
Oda yok Sıcağı unuttuk 2 gündür ihtiyarSabah soğuk oluyor gündüz sicaklasiyor akşam yine soğuk oluyor. Sonra gelde hasta olma şifayi kaptım. Neyseki biraz azaldi
Ayakları sıcak tut. Bütün hastalik ordan geliyor. Ben hata yaptimOda yok Sıcağı unuttuk 2 gündür ihtiyar
geçmiş olsun hasta kartalSabah soğuk oluyor gündüz sicaklasiyor akşam yine soğuk oluyor. Sonra gelde hasta olma şifayi kaptım. Neyseki biraz azaldi
böyle mevsimin abvLanet mevsim başladı bu konuda ki düşüncelerini alalım heis @Furkan Korkmaz
Esas su karla birikiyor kar sayesinde depolanıyor gerçi deYağmur, kar lazım artık. Barajlara su lazım.
Kasım ayında hala sivri sinek vardı. Genel olarak katılsam da şöyle bir hafta sonu iyi bir kar güzel olurdu.Esas su karla birikiyor kar sayesinde depolanıyor gerçi de
Uç hava koşullarına artık katlanamıyorum, bırak Doğu Anadolu'ya yağsın kar, buralara yağmur kafi
Ben de duymuştum birkaç vıngıltı dıngıltı kulağımda ve acayip şaşırmıştımKasım ayında hala sivri sinek vardı. Genel olarak katılsam da şöyle bir hafta sonu iyi bir kar güzel olurdu.
Nebraska mı dakota mı arifHissedilen sicaklik 0°.
Sifir diye sicaklik mi olur?![]()
TennesseeNebraska mı dakota mı arif![]()