- 1 Ağustos 2009
- 46.853
- 49.135
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazına ayrı aşkına ayrı gireyim.Yazın aşığıyız admirim
lgtbiq mu hocam?Bu sıcaklarda oversize ve açık renk giyinin a dostlar, yalnız dikkatli olun yakışmayana da yakışmaz bu meret kimini zengin züppesine kimini de hacı emmiye döndürür ona göre tipiniz nereye asılırsa artık
![]()
Dar gökküşağı renginde crop giyin demedik ya grifin rahat gömlek ve pantul giyin dediklgtbiq mu hocam?
Siyah giyiyorum acın yoğunBu sıcaklarda oversize ve açık renk giyinin a dostlar, yalnız dikkatli olun yakışmayana da yakışmaz bu meret kimini zengin züppesine kimini de hacı emmiye döndürür ona göre tipiniz nereye asılırsa artık
![]()
Üstüne kulaklı kalpak da giySiyah giyiyorum acın yoğun
Erman T isimli şahsın konudaki sabotaj niteliğindeki eylemlerine ne diyorsun30 derecenin üstü şerefsizliktir.
1-2 gün reklam arası verelim de yaz düşmanları bir kendine gelsin. Sonrası bayram zaten.
Şirk koşmayın dostumüstad havalardan sen sorumluysan söyle sana söveyim
birazdan cinnet geçirecem sıcaktan
Ağır konuşurum da 55 yaşına hürmeten sineye çekiyorum.Erman T isimli şahsın konudaki sabotaj niteliğindeki eylemlerine ne diyorsun
Puh ulan sanaEkli dosyayı görüntüle 327447
12 ay böyle olmalı
Bir gun Kış garabetinin farkına varip gercekleri gorecegine inaniyorumPuh ulan sana