Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.320
- 91.248
- 5.093
Erman amcaya alıştık da Vasfiye ne oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman amcaya alıştık da Vasfiye ne oluyor
Boşalmaya mı?Hazır mıyız
Erman amca kadar dolu yağsın kafana.Erman amcaya alıştık da Vasfiye ne oluyor
Geçen yazda aynı şeyi yapmıştı. Senin isimde orada olanın karşılığı aslında TürkMan, Türkmen gibi bir durum bence. Hadi yapıyor bari doğrusunu yapsa.
Benim herhangi bir yerim donmaz da bu yağmur sonrası gelecek olan sıcak ve nemden sonra kimse ağlamasın.Buz gibi soğuk geliyor İstanbul'a kıçın donsun ORMINNNNNNNNN @Erman Türker
Lale işte yahu ne bekliyorsunGeçen yazda aynı şeyi yapmıştı. Senin isimde orada olanın karşılığı aslında TürkMan, Türkmen gibi bir durum bence. Hadi yapıyor bari doğrusunu yapsa.
Mizaha ağırlık vermeni takdire şayan buldum.
Mizaha ağırlık vermeni takdire şayan buldum.
İzahı olmayan şeylerin mizahı olur!Mizaha ağırlık vermeni takdire şayan buldum.
Benim de gördüğüm mizahı en kuvvetli ebeyi sen tahmin ediyorsundur diye düşünüyorum.Gordugum mizahı en kuvvetli ihtiyar olabilir
Yarin mont mu giyelimBenim de gördüğüm mizahı en kuvvetli ebeyi sen tahmin ediyorsundur diye düşünüyorum.
Ne giydiğiniz beni ilgilendirmez.Yarin mont mu giyelim
Azıcık eser geçer boşver birşey olmaz sesko sevinsin birazNe giydiğiniz beni ilgilendirmez.
Ebemin peşini sal erman amcaBenim de gördüğüm mizahı en kuvvetli ebeyi sen tahmin ediyorsundur diye düşünüyorum.