Metin Öztürk | 2. Başkan

Ben de kendisini sevmiyom ama bu olabilir demek bence de doğru olmaz iftiraya girer bu..

Bu adamın gücü ne ki Erden Timur'u yesin. Velev ki Erden Timur'un arkasından iş çevirdi. O zaman bu adamı Dursun Özbek'in yemesi lazımdı. Ama yeni seçimde tekrar ekibine aldı. Özetle baş sorumlu Dursun Özbek'tir.

sana yorum yapmaya bil değmez, insan zaten 1-2 konuşmanı dinleyince nasıl bir sinsilikte olduğunu anlıyor. en kısa zamanda defolup gidersiniz umarım

dursunun oy sonu konuşmasından sonra sahneye davetini tekrar izledim

Esas hedefim drusun konuşurken arkasında çok hoş fotoğrafçı sarısın bir hanım vardı onu yakalamaktı (ilgili arkadaşlara göz kırpayım) sonra sahneye gelişini gördüm MÖ'nün

kürsüye baktı - eli mikrofona bi gitti - baktı baktı baktı....

çok tehlikeli bir adam bu

Ekli dosyayı görüntüle 162052

7/24 fısır fısır fısır ...takığım bu adama

antalya gollerini unutumuştum hakkaten dedelere konuk falan olmuştu - tek yaptığı Burak Elmas'ı ezmeye çalışmaktı.

güzel bir arzun var Hayri başkan ama ben bu adama zerre güvenmiyorum.

ilk gününden başlayıp mütemadiyen antipatimi dillendirdim...

artık nefret..

ali koç tarafından galatasaray yönetimine atanan kişi

Çok yaşa Kadir
Herşeye rağmen

bunun vasfı ne la? ne yapar bu monşer?

kazulet gibi adam.

Bu değil miydi başkan adayı olarak ortaya çıkıp dursunun kollarının arasına giren. Bir adam lider olmak isteyip daha sonra bir tane adamın yamağı olmayı tercih ediyorsa net kötü niyetli ve sinsi biridir, karakteride zayıftır. Bunun gibi tipleri ömrümüz boyunca gördük Türk siyaseti saolsun. En son güncel örnek Sinan Soğan. O yüzden bu adama yazacaklarım konusunda vicdanım oldukça rahat.

Bu yarım akıllı kendisini Dursun sonrası başkanlığa hazırlıyordu, çünkü daha önce bu girişimi var yabancı olduğu bir ortam değil. Erden başganın bu kadar sevilip, yükseleceğini tahmin edemedin. Başkanlık hayalleri suya düştü. İçeride Erdenin arkasından iftiralara filan başladı ortalığı karıştırdı. Abdürrahim Albayrak ile yakınlığı filanda Erdenin ayağını kaydırması için sebep.

Erden başgan toplantıda bahsetti. Yönetim içinde konuşulan konular evrilip çevrilip bu adama iftira olarak dönmüş. Birileri her konuşulanı yalan yanlış üyelere aktarıp içeriyi dedikodu kazanına çevirmişler. Metin tek başına mı elbette hayır kim bu kirli işlerden çıkar sağlıyorsa herkes bir ipin ucundan eliyle tutmuş.

edit: yazıyı yazarken samiyenin twitinden haberim yoktu onu gördüm yazdıklarımda doğrulanmış oldu.

Şaklabandır.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

noldu bana gülüyordunuz ben 2 sene önce bu adam Erdeni yiyecek dediğimde :)

yok kolkolalar hep falan cart curt diyordunuz .

Azıcık insan sarrafı olan bunun güvenilir biri olmadığını hemen anlar çok aleni belli ediyo bazı şeyleri

Geçen sene şampiyonluk kutlamasında erdene yalandan bi sarılışı var kusacaktım nerdeyse allahın samimiyetsizi

Geri
Üst Alt