Hala bu bes para etmez zihniyet ile yola devam ediliyor sasmamak elde degil.
Tamam ulke olarak sabirli, akilli ve stratejik adimlara aliskin degiliz ama yillik butcesi bu seviyede olan bir kulubun hala bu tip adamlar tarafindan yonetilmesi veya yonetilmeye aday olmasi uzucu.
Ulkeye getireceginiz bir adamla degil, alt yapiya yapacaginiz yatirimlarla, hem alt yapiya hem A takima getireceginiz kaliteli yabanci antrenorlerle, kulubu Sixt araba kiralama, Mahmut'un Pizza'si tarzi yerlerden kurtarip buyuk marketing projeleri ile kulube gelir getirtecek projeler ile gelin.
Beni de veya bu forumdan herhangi bir adami da getirseniz kulubun olmayan parasini harcayip bir tane yildiz getiririz. O yildizlar senin benim kasim gozum icin gelmiyorlar. Feghouli, Belhanda, Babel tarzi les adamlara 4-5 milyon Eurolar verirsen gelirler. Is mi yaptin? Onemli olan kalici basari. Onemli olan strateji... Onemli olan kulube arti deger katacak biri...
Ha, buna karsi cikanlar, biz sabirsiziz iki maglubiyette tum duzeni alt ust ederiz, stadi baslarina yikariz diyenler olacaktir. O zaman ne yapalim? Ayni duzende mi devam edelim, omurgasi saglam bir baskanla ronesans mi yasayalim?
Benim oyum ikinci secenege gider. Bu kadar basit. Iki sucukcunun lafi altinda ezilecek adam da baskan secilmesin zaten.
Galatasaray'a cok saglam durus sergileyecek, finansal olarak saglam bir zemin hazirlayacak bir baskan lazim.
Maalesef secenekler arasinda bu isigi veren kimse yok.
Fener ve BJK batti kurtulmalari imkansiz diyordum. Biz de o yola girdik. Eger bir iki sezon daha bu duzende giderse, bizim icin de donus imkansizlasacak. Gerci su an bile cok zor. Cok kabiliyetli bir CEO'nun yonetmesi lazim kulubu...
Duzgun bir baskan sart.