GSC Haber Metin Öztürk: "Dursun Başkanımız liderliğinde üst üste 5. şampiyonluğumuza gidiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000164935.webp

Metin Öztürk: "Dursun Başkanımız liderliğinde üst üste 5. şampiyonluğumuza gidiyoruz. 27. şampiyonluğa gidiyoruz."

-Barış Göktürk elinizi sıkmadı?

Metin Öztürk: "Biz herkese elimizi uzatıyoruz. Barış beye elimi uzattım. Onun bir seçim vaadi vardı. Seçilirsek Metin Öztürk'ün elini sıkmayacağız demişti. Seçim vaadini yerine getirdi. Olabilir böyle popülist şeyler."

Metin Öztürk: "Hiçbir takımı birbirinden farklı görmüyoruz. Şovlar gelir geçer. Kurumlar kalır. Bir tanesi 1905'te kurulmuş, bir tanesi 1903'te kurulmuş, bir tanesi 1907'de kurulmuş. Hiçbirimiz bu markaların önüne geçemeyiz. Bizim koridorlarımızda Metin Oktay'ın jübilesinde Metin Oktay'la Can Bartu'nun forma değiştirip 10'ar dakika rakip takım formasıyla oynadığı şeyler var. Biz o nesli daha değerli buluyoruz, bu tarz davranışlar yerine."

Metin Öztürk: "Dursun Başkanımız liderliğinde üst üste 5. şampiyonluğumuza gidiyoruz. 27. şampiyonluğa gidiyoruz."

Barış Göktürk elinizi sıkmadı?

Metin Öztürk: "Barış Göktürk, seçim döneminde 'Metin Öztürk'ün elini sıkmayacağım.' demişti. Seçim vaadini gerçekleştirmiş oldu. Bu tarz popülist şeyler olabilir."

Bu herif gerçekten bize yakismiyor

sen niye adama elini uzatıyorsun adamin dedigini biliyosun madem

kulübümüzü temsil ediyosun beyfendi sacma sapan islere girismeyin
Kamuoyu önünde rezil olmasını sağlamak için olabilir. Bence onlar adına utanç verici bir görüntü olmuş..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne halta yaradigini kimsenin bilmediği sahis konusmus

Biz bu adamlarla iyi şampiyon oluyrouz.Yemin ederim yarıp kalkıp dua etsinler Galatasraayda başkanlık yöneticilik yapıyorlar.

5 yıldır ne halta yaradığını kimsenin çözemediği adam.

biliyorsan elini niye uzatıyorsun

Allahım çıldıracağım bıktık efendisaray olmaktan arkadaş

Bende dursun başkanı yalamak istiyorum. Keşke yönetimde olsamda hergün yalasamm şimdi bile dilim kıpır kıpır

El sıkmama muhabbettini yeni gördüm. Bunlar bu sene de şampiyonluk göremez. Gittikçe daha da rezil, ezik bir psikolojiye bürünüyorlar.

Transfer yapilmazsa hemide bir kactane o vakit hayalde görürüz besinci sampiyonlugu

Geri
Üst Alt