Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.989
- 33.912
- 2.478
Vah benim gesem vah, kimlere kaldin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
esrefin hamamlari sallanır külhanlariBelmasın daha kötü versiyonu
Umarım eşo da kötü çıkmaz
Isveçlim sizde sahur nezamanVah benim gesem vah, kimlere kaldin
Barişdaşim tam 2 saatimiz kaldi sahurun cikmasina. 04.15 de, tr saati ile 05.15 ediyorIsveçlim sizde sahur nezaman
Oldum olası hazzetmem bu tür adamlardan
Aklınca baştan beklentiyi öldürüyor ki sonra sorun olmasın
2.5 milyar borç alacak farkı olan şirkette acil 1 milyar lazım diyor, bana hiç inandırıcı gelmedi, üstelik banka anlaşmaları varken
Ha kaldı ki 1 milyar TL dediği 60 milyon euro
Bu kulübün hiç mi geliri yok arkadaş
ciddi kısmı gelir olarak mevcut zaten
Ee 15 kişi yönetim oluşturuyorsunuz, kalanı kasa kolaylığı yapamayacaksanız hiç çıkıp aday olmayın zaten
Çıkıp 2 sene bik bik boy göstereceksiniz televizyonlarda, bir karşılığı olacak herhalde
Gelecek sezon için ne gelirimiz var merak ettim.
Oyuncu satışını saymazsak 60 m euro gelirimiz olacağını sanmıyorum gelecek sezon.Standart gelirler, tribün, yayın, sponsor, olursa oyuncu satışları, vd.
Borçları sayıyorsak gelirleri de saymak gerekmez mi
Hoca istifa ederse şampanya ile kutlama yapmıyor muydu bu adam? Tutarsız dengesiz adamlarla işimiz olmamalı!”Hocayla ilgili söyleyecek bir şey yok. Çünkü kulübün profesyonellerinin tamamı devam ediyor. Amacımız, birini göndermek değil, eldekinden en iyi şekilde faydalanmak. Biz de başarılıysak devam ederiz hoca da başarılıysa devam eder.”
Oyuncu satışını saymazsak 60 m euro gelirimiz olacağını sanmıyorum gelecek sezon.
Yayın ihalesinden elde edilen gelir ciddi düşecek üstüne Avrupa da yok.
Ben açıklamadan bağımsız yazdım. Bu sene olan gelir şampiyonluk payından dolayı çok düşmez ama gelecek sezonki yayın geliri totalde çok düşük olacak zaten.Şampiyonluk sayısı sayesinde yayın geliri çok düşmüyor aslında ama konu zaten toplam borç şu kadar, gelir bu kadardan ziyade nakit akışı konusu
Nakit akışı konuşması gerekirken, borç/alacak konuşuyorsa, 1 milyar borç var derken şu kadar da gelir var deyip farkı konuşması lazım, onu söylemeye çalışıyorum
Yani gelir 100 olsa da 20 olsa da vadesi doğru değilse yine sıkıntı
Bu dönemde borcu arttırmadan devam edebilmek zaten iyi başarı olur, önemli olan nakit akışı. Bu dönemde de nakit akışını kolaylaştıramayacak adam zaten çıkıp aday olmamalı
Yanlış hedef gösterip korkutarak oy almaya çalışıyor, buna kızıyorum
İşi bilen yönetici için aşılamayacak sorun değil bu büyüklükte, kaldı ki gelir o kadar düşük de değil
3 büyüklerde borç-alacak farkı en düşük kulübüz, maaş bütçesi belli bir yere geliyor bu sezon sonu, 1 yıl daha ŞL geliri olsa zaten sorunumuz olmayacaktı ama yedirmediler, olabildiğince denk bütçe gidip 2 yıl sabredilmesi, bu sürede de gereken nakit akış kolaylıklarının yapılması gerekiyor
Oyuncu satışı mecbur yapılacak, daha az rakama razı gelip nakit satmaya çalışacaksın, alırken de biraz fazla verip taksitli
Önemli olan nakit akışı ama çıkıp 1 milyar borç var dediğinde samimi olmuyor bence