GSC Haber Metin Öztürk: "Kemerburgaz tamamen kulüp imkanlarıyla yapıldı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000068911.jpg

Metin Öztürk: ""Başkanımız Dursun Özbek bugün rahatsızlığı sebebiyle burada değil ama şu an bulunduğu noktada Galatasaray için çok önemli şeyler yapmaya devam ediyor. İnşallah birkaç güne de onların müjdesini verecek..."

Metin Öztürk: "Müjdeliyorum: Kemerburgaz'da her şey bitti."

Metin Öztürk: "Kemerburgaz'da her şey tamam. Okan hocamız karar verecek. Tamamen kulüp imkanlarıyla yapıldı. Diğer kulüplerde hep bir isim görüyorsunuz. Burada yazan tek isim: Galatasaray."

Metin Öztürk: "Galatasaray, 1 milyar 80 milyon TL olan sermayesini tamamı ödenmiş 5.4 milyar liraya çıkarttı. Bu gelen kaynağın 1.7 milyar lirası, biliyorsunuz Bankalar Birliği'ne faizle birlikte 2.6 milyar borcumuz var. Buranın kapatılması için kullanılacak. Kalan paranın yüzde 13'ü futbolcu ödemeleri, yüzde 7 diğer borçlar, yüzde 3 vergi diyoruz. Büyük ihtimalle bir sonraki Divan Kurulu toplantısında başkanımızı Bankalar Birliği'nden çıkmış bir başkan olarak alkışlayacaksınız. Ben şimdiden peşinen alkışlıyorum (Alkış)."

Bravo ama aklimda da yine "acaba" diyorum kendimce

Hayırlı olsun fakat esas önemli nokta altyapı tesisleri inşaatı nezaman başlayacak ve nasıl kim tarafından yapılacak?
Bu soruyu sorunda yok yanıtlayan da

Metin Öztürk: "Galatasaray, 1 milyar 80 milyon TL olan sermayesini tamamı ödenmiş 5.4 milyar liraya çıkarttı. Bu gelen kaynağın 1.7 milyar lirası, biliyorsunuz Bankalar Birliği'ne faizle birlikte 2.6 milyar borcumuz var. Buranın kapatılması için kullanılacak. Kalan paranın yüzde 13'ü futbolcu ödemeleri, yüzde 7 diğer borçlar, yüzde 3 vergi diyoruz. Çok önemlisi, büyük ihtimalle başkanımızı bir sonraki Divan'da Bankalar Birliği'nden çıkmış bir başkan olarak alkışlayacaksınız. Ben şimdiden peşinen başkanımı alkışlıyorum."

Bitmeyen bir girdap bu faiz ödemeleri. Mutlaka bankalar birliğinden kurtulmamız lazım.

BB borcu 2.2 milyon faizle 2.6 milyon sermaye artışıyla birlikte 1.7'si zaten ödenmiş. 900 milyon TL civarı kalıyor. Leo'dan 65 adet dairenin 20'si satıldı diyorlardı onların peşinat falan derken 1-2 haftaya da Florya ihalesi derken Ocak ayı sonu yada Şubat ayı ilk haftasında BB çıkışı KAP'a resmen bildirilir diye tahminler vardı zaten. Lakin önden bu tarz açıklamalar gereksiz. Çıkılınca çıkmış başkan olarak alkışlanır zaten ne diye önden şov yapıyorsun Metin Öztürk gereksiz bir açıklama yani detayları verirsin şu kadar kaldı dersin geçersin.

BB borcu 2.2 milyon faizle 2.6 milyon sermaye artışıyla birlikte 1.7'si zaten ödenmiş. 900 milyon TL civarı kalıyor. Leo'dan 65 adet dairenin 20'si satıldı diyorlardı onların peşinat falan derken 1-2 haftaya da Florya ihalesi derken Ocak ayı sonu yada Şubat ayı ilk haftasında BB çıkışı KAP'a resmen bildirilir diye tahminler vardı zaten. Lakin önden bu tarz açıklamalar gereksiz. Çıkılınca çıkmış başkan olarak alkışlanır zaten ne diye önden şov yapıyorsun Metin Öztürk gereksiz bir açıklama yani detayları verirsin şu kadar kaldı dersin geçersin.
Başkan hasta yatağında evde dinlenirken rol çalmış :)

Başkan hasta yatağında evde dinlenirken rol çalmış :)
Başkan bile artık bir şey tam bitmeden zaman vermemeyi çözdü. Yakında falan deyip geçiyor. Zaten sermaye artış kararı Aralık ayında açıklandıktan sonra çoğu kişi Ocak ayı sonu Şubat ayı başı gibi BB'den çıkışın resmi açıklamasının geleceğini düşünüyordu. Resmi KAP açıklamasını yaparsın ondan sonra zaten ilk Divan'da alkışı alırsın önceden alkışı almaya çalışmakta çok saçma ama işte Metin Öztürk'ün oluyor bu huyları.

Bankalar birliğinden hayırlısıyla çıkacağız diyerek çıkılmıyor. Geçen seneden beri duyuyoruz bunu.

BB den çıkacağız da satacak bişeyimiz kalmadı. Sıçma hakkımız yok bundan sonra.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BB den çıkacağız da satacak bişeyimiz kalmadı. Sıçma hakkımız yok bundan sonra.

Florya'nın ihalesi daha yapılmadı, Riva'dan gelecek 2.5 milyar TL gibi bir para var. Tabi saçma işler yapma hakkın hiç bir noktada yok artık ama sıfıra sıfır elde var sıfır gibi bir durum da yok ortada.

Florya'nın ihalesi daha yapılmadı, Riva'dan gelecek 2.5 milyar TL gibi bir para var. Tabi saçma işler yapma hakkın hiç bir noktada yok artık ama sıfıra sıfır elde var sıfır gibi bir durum da yok ortada.
Yok demk istediğim 0 a vurduğun senaryoda satacak bişeyimiz kalmadı gibi bişeydi aslında. Paramız yoktan ziyde.

Geri
Üst Alt