GSC Haber Metin Öztürk: "Kemerburgaz tamamen kulüp imkanlarıyla yapıldı"

İnşallah bu kaynaklar güzel yatırımlarla değerlendirilir para çarçur edilmez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah bu kaynaklar güzel yatırımlarla değerlendirilir para çarçur edilmez.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten Florya'dan gelen paranın bir kısmı dışında büyük bölümü ana para olarak bloke bir hesapta değerlendirilecek ana parayı harcayamayacak yönetici o ana paranın elde edilecek geliri de amatör branş, tesis, yeni arsa ve projelere harcanabilecek şeklinde yetki verilmişti. Sadece peşinat BB'den çıkma için kullanılacaktı normalde lakin artık o kısımda gerekli olmayabilir herhalde ama belki bu stadın yanındaki basket- voleybol- yüzme salonları, ticari alan, konaklama ve yönetim binası projesinin başlangıç sermayesi olarak kullanılabilir.

Bir şeye değinmeden de geçemeyeceğim daha öncede bu tarz açıklama yaptı yöneticiler çünkü " Kemerburgaz tamamen kulüp imkanlarıyla yapıldı." bu açıklama aslında yöneticilerin eleştirilmesi gereken bir açıklama GS A takım tesisini yaparken siz nasıl olurda o tesisin yapımının maliyetinin bir kısmını karşılayacak bir sponsor bulamazsınız. A takım binasına isim alıp X A takım binası 3-4 yıllık gibi bir sponsor alınıp o binanın maliyetini neden bu şekil karşılamadınız mesela? Divan'da olsam bunu sorardım. GS Nef (X) alt yapı tesisleri 3 yıllık bir anlaşma ile oranın hem inşaatını hızlandırıp hem de maliyetini kulüp üzerinden azaltmaya çalışıyor musunuz? Böyle bir çalışma yoksa neden yok? Diye sorardım yönetime.

Geri
Üst Alt