GSC Haber Metin Öztürk: "Kötü yönetiliyorlar, perişanlar. Daha düzgün bir yönetim seçselerdi"

ali yi bırak rambo bile tırsmaz lan bu açıklamalardan

Biz bunlarla ne yapacağız bezdim ya, Bunlar yüzünden biz burada deliriyoruz. Yeter sıkıldık artık

Belli ki pusuda bekleyenler vardı diyor

Arkadaşım böyle beyfendi ağzıyla adım atamayız.

Başkan da hastaysa bırakacağını söylesin adam gibi seçime gidelim herkes işini yapsın.

Bu ne yeter artık.

Murat'ın "tepkimiz Galatasaray'a değil, federasyon başkanına" demesi konuşmayı biraz değiştirmiş.

Suyun ötesine iyi açıklama.

ilk defa tam tadındaydı

istiyorsunuzki küfür kıyamet sallasın fenere....fener bugünkü maçla alakalı bizim muhattabımız DEĞİL. olmamalıda

inanılmaz doğru şekilde "Kendileri için üzülüyorum" fazlasıyla yeterli bir açıklama.

Çok iyiydi bence.

en doğru noktası "e bizle alakalı değil zaten, olan insanlara çalışanlara taraftara oluyor" vurgusuydu

ilk defa aferim.

Galatasarayın menfeati için bu yönetim değişmeli..
Bakın adam gibi yönetici olsaydı yemin ederim sadece şimdi değil bından çok daha önce yapacakları çalışmalar ve açıklamalar ile bı soysuzların alayını rezil ederdi.
Allah rızası için adam gibi yönetim gelsin şu klübün başına..Gına geldi artık yeter ne olur yeter.

Metin Öztürk falan hikaye arkadaş, Rezan gibi insanın suratına tükürürcesine teklemeden konuşacak, lafını esirgemeyecek adamlar gerekiyor bu yönetime. Rezan olmaz başkası olur, o olmaz şu olur ama profil bu olmalı. Metin Öztürk ne kadar sert olursa olsun profil uymuyor. Yönetimin zaten yaptırım gücü sıfır. Adamlar göz göre göre daha geçen gün kupa maçında rezil bir penaltı almışken oturup bugün oynanan maç hakkında açıklama yapabiliyor. Koysana bunların önüne o maçtaki görüntüleri, koysana anında önlerine Kayserispor maçında aldıkları penaltıyı. Maç sonu açıklamaları falan bir halta yaramıyor, yarın kimse bu açıklamaları konuşmayacak. Sosyal medyanın gücü diye bir şey var, oradan rezil edeceksin bunları ki böyle boş boş açıklama yaparlarken ulan acaba biz bunu yazarsak dönüp dolaşıp ucu bize gelir mi diye düşünecekler.

Paylaşsana şu görüntüleri;

Metin Öztürk falan hikaye arkadaş, Rezan gibi insanın suratına tükürürcesine teklemeden konuşacak, lafını esirgemeyecek adamlar gerekiyor bu yönetime. Rezan olmaz başkası olur, o olmaz şu olur ama profil bu olmalı. Metin Öztürk ne kadar sert olursa olsun profil uymuyor. Yönetimin zaten yaptırım gücü sıfır. Adamlar göz göre göre daha geçen gün kupa maçında rezil bir penaltı almışken oturup bugün oynanan maç hakkında açıklama yapabiliyor. Koysana bunların önüne o maçtaki görüntüleri, koysana anında önlerine Kayserispor maçında aldıkları penaltıyı. Maç sonu açıklamaları falan bir halta yaramıyor, yarın kimse bu açıklamaları konuşmayacak. Sosyal medyanın gücü diye bir şey var, oradan rezil edeceksin bunları ki böyle boş boş açıklama yaparlarken ulan acaba biz bunu yazarsak dönüp dolaşıp ucu bize gelir mi diye düşünecekler.

Paylaşsana şu görüntüleri;

Sinirden güllüyorum.
Daha kostiç vss falan var.Sarı-kırmızı kartları falan saymıyorum.
Yahu adamların böyle lehine kaç tane rezil karar.Bizim 1,2 ise bunların en az 10 pozisyonu var..Ama ne hikmetse medyada falan hiç kimse bahsetmiyor bundan.
İşte burada yöneticiler devreye girecek ama oda bizde yok.

Abi bunun heryerde söylenmesi lazım.
Ligde her takımın alehine ve lehine aşağı yukarı hatalı kararlar oluyor.Anadolu maçlarında neler oluyor yahu.
Ama şikecilerinki başka boyutta ve inanılmaz kollanıyorlar.Bir alehine oluyorsa 10 lehine oluyor.
Bu gerçeği her yerde söylemek lazım.

Muthis konusmus gene. Surekli laf carpip durmayin su adama. Gicik edici bir tarzi var

Sinirden güllüyorum.
Daha kostiç vss falan var.Sarı-kırmızı kartları falan saymıyorum.
Yahu adamların böyle lehine kaç tane rezil karar.Bizim 1,2 ise bunların en az 10 pozisyonu var..Ama ne hikmetse medyada falan hiç kimse bahsetmiyor bundan.
İşte burada yöneticiler devreye girecek ama oda bizde yok.

Abi bunun heryerde söylenmesi lazım.
Ligde her takımın alehine ve lehine aşağı yukarı hatalı kararlar oluyor.Anadolu maçlarında neler oluyor yahu.
Ama şikecilerinki başka boyutta ve inanılmaz kollanıyorlar.Bir alehine oluyorsa 10 lehine oluyor.
Bu gerçeği her yerde söylemek lazım.
Yönetici yok yönetici, vereceksin şu üstte paylaştığım görüntüleri basına. Gazetecilerin dahil hepsi sabah akşam bunları paylaşıp duracak. Bizim yönetim de pasif, medyanın sözde Galatasaray muhabirleri, gazetecileri de pasif. Hırsızın suratına gördüğün her an sen hırsızsın diyeceksin ki utanmadan başkasına hırsız diyebilecek suratı olmasın.

Geri
Üst Alt