Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.752
- 17.545
- 1.868
Ne müthiş açıklama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb zaten açıklama yaparak işin içine girdi resmi siteden daha sert bir açıklama bekliyorum yoksa defolup gitsinlermetinin acıklama yapması iyi
hatip 2 lafı bi araya getiremiyor
metin simdi fbyi işin icine katacaktır dostluk msjıda vermez
ne beklıyon küfür fln mıfb zaten açıklama yaparak işin içine girdi resmi siteden daha sert bir açıklama bekliyorum yoksa defolup gitsinler
Metin Öztürk falan hikaye arkadaş, Rezan gibi insanın suratına tükürürcesine teklemeden konuşacak, lafını esirgemeyecek adamlar gerekiyor bu yönetime. Rezan olmaz başkası olur, o olmaz şu olur ama profil bu olmalı. Metin Öztürk ne kadar sert olursa olsun profil uymuyor. Yönetimin zaten yaptırım gücü sıfır. Adamlar göz göre göre daha geçen gün kupa maçında rezil bir penaltı almışken oturup bugün oynanan maç hakkında açıklama yapabiliyor. Koysana bunların önüne o maçtaki görüntüleri, koysana anında önlerine Kayserispor maçında aldıkları penaltıyı. Maç sonu açıklamaları falan bir halta yaramıyor, yarın kimse bu açıklamaları konuşmayacak. Sosyal medyanın gücü diye bir şey var, oradan rezil edeceksin bunları ki böyle boş boş açıklama yaparlarken ulan acaba biz bunu yazarsak dönüp dolaşıp ucu bize gelir mi diye düşünecekler.
Paylaşsana şu görüntüleri;
Yönetici yok yönetici, vereceksin şu üstte paylaştığım görüntüleri basına. Gazetecilerin dahil hepsi sabah akşam bunları paylaşıp duracak. Bizim yönetim de pasif, medyanın sözde Galatasaray muhabirleri, gazetecileri de pasif. Hırsızın suratına gördüğün her an sen hırsızsın diyeceksin ki utanmadan başkasına hırsız diyebilecek suratı olmasın.Sinirden güllüyorum.
Daha kostiç vss falan var.Sarı-kırmızı kartları falan saymıyorum.
Yahu adamların böyle lehine kaç tane rezil karar.Bizim 1,2 ise bunların en az 10 pozisyonu var..Ama ne hikmetse medyada falan hiç kimse bahsetmiyor bundan.
İşte burada yöneticiler devreye girecek ama oda bizde yok.
Abi bunun heryerde söylenmesi lazım.
Ligde her takımın alehine ve lehine aşağı yukarı hatalı kararlar oluyor.Anadolu maçlarında neler oluyor yahu.
Ama şikecilerinki başka boyutta ve inanılmaz kollanıyorlar.Bir alehine oluyorsa 10 lehine oluyor.
Bu gerçeği her yerde söylemek lazım.