Metin Öztürk: "Nuri Şahin hoca falan değil"

Babasının bilmem kaç yıl Galatasaray Adası müdürlüğü yapmış olmasını bu kadar diline dolaması da tuhaf değil mi?..Yaptıysa yaptı, bunun kendisinin olası başkanlık performansıyla ilintisini anlayamadım...Bir kez veya yeri geldiğinde söylese önemsemezdim ama her konuşmasında lafı oraya getirmesi dikkatimi çekti; bana ne, kime ne yahu?!..

paşa paşa gideceksiniz kapısına esrefle

Bayraklar hazırlansın
Torrent kendi giderse şampanya patlatırız (sonradan sözlemesi var değerlendiririze kadar geldi)
Nuri Şahin çok başarılı işler yapıYO
Nuri Şahin bizi kullandı - 5 maçla hoca olunmuyo
Burak Başkanımıza şeffaflığından tanıdığı imkanlardan dolayı teşekkür ederiz
Burak Elmasın başkanlığı bitmiştir, bu *üyemiz* bu tavrı ile korsanlık yapmıştır, kulübü REHİN ALMIŞTIR.

daha da bir şey söylemiyorum . samimiyetsiz bir adam.

Bayraklar hazırlansın
Torrent kendi giderse şampanya patlatırız (sonradan sözlemesi var değerlendiririze kadar geldi)
Nuri Şahin çok başarılı işler yapıYO
Nuri Şahin bizi kullandı - 5 maçla hoca olunmuyo
Burak Başkanımıza şeffaflığından tanıdığı imkanlardan dolayı teşekkür ederiz
Burak Elmasın başkanlığı bitmiştir, bu *üyemiz* bu tavrı ile korsanlık yapmıştır, kulübü REHİN ALMIŞTIR.

daha da bir şey söylemiyorum . samimiyetsiz bir adam.
Kısaca ''Boş'' diyelim...

Burak Elmas ve yönetimin en azindan genç oyuncular ile yeni bir rota cizmesi üzerine kurulu, daha önce denenmemiş bir sportif hedefi vardi, ki zaten bu pat diye oturacak bir olay değil...

Şu metin'de, Eşref saati bozmasi da net olarak Burak Elmas'dan daha kötü kulüp için...

Ve bu Burak Elmas'i iyi yapmaz ama Galatasaray'in yönetici sorununu çirilçiplak ortaya serer...

Aşırı çapsız olduğunu nuri Şahin süreci ile bizlere gösterdi teşekkürler

Kısaca ''Boş'' diyelim...
Boş değildir - aday oluyro sonuçta güvendiği bir şeyler var - o da biraz parasal işlermiş gibi bakıyorum ama şu karakterde biri para konusunda bir-iki kolaylık bile yapsa zannetmiyorumki etraflıca hakim konulara ve böyle laflar satıyor iddaalı şekilde.

Bu sebepten hep Eşref Hamamcıoğlu'na bir tık daha sıcak bakıyordum - biraz daha ayakları yere basarak konuştuğu için.

Bakalım neler göreceğiz 4 hazirana - gene 1 aylık geri sayıma geçtik yok yere

Geri
Üst Alt