Metin Öztürk: "TFF'nin kalkıp da bir Survivorcu'nun lafıyla hareket edeceğini zannetmiyorum"

Survayvırcı diyeceğine kandırmasını dolandırmasını kimin dizinin dibinden öğrendiğini bildiğimiz diye adnancı diye kaf sokmanızı beklerdim

Metin Öztürk: "Fenerbahçe'yi 3-0 yenerken hakem yardımlarına koştu ve penaltı kazandılar. Yardım etmese farka gidiyorduk. Biz işimize bakacağız, önümüze bakacağız. Biz TFF'nin iyi işler yapacağına inanıyoruz, ümidimiz bu. Elimizden gelen desteği göstereceğiz."
Bunlar maçtan sonra sıcağı sıcağına konuşulmalı. Sonradan konuşulunca pek bir anlamı kalmıyor.

Acura fena sokmuş
Keyifle dinledim

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Hiç güzelleyemeceğim defolup gitmeleri gerekiyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Tamam kardeş iyi güzel hoş cevap verdiniz şu zeminin hali ne ya

Bu ne mantıksız bir laf ya?
Adam medya patronu. Survivor da onun yayınladığı programlardan biri.

Acun'u savunmak olarak algılanmasın bu yazdığım. Alakası yok ama adama cevap verirken vurgulanması gereken yer Survivor programı mı? Mevzumuz bu mu yani?

"Adam Survivor programı çekiyor. O zaman TFF adamın laflarını ciddiye almamalı." bu mudur mantık?

O zaman sokakta çöp temizleyeni hiç mi kaale almayacağız mesela?

Karnıma ağrılar giriyor şu lafları duydukça.

Sahada kazanamadığını bu laflarla kazanmaya çalışıyorsun de, boş konuşuyorsun de, başarısızlığını kamufle etmeye çalışıyorsun de. Diyebilecek tonla laf varken Survivor ne alaka?

Bu ne mantıksız bir laf ya?
Adam medya patronu. Survivor da onun yayınladığı programlardan biri.

Acun'u savunmak olarak algılanmasın bu yazdığım. Alakası yok ama adama cevap verirken vurgulanması gereken yer Survivor programı mı? Mevzumuz bu mu yani?

"Adam Survivor programı çekiyor. O zaman TFF adamın laflarını ciddiye almamalı." bu mudur mantık?

O zaman sokakta çöp temizleyeni hiç mi kaale almayacağız mesela?

Karnıma ağrılar giriyor şu lafları duydukça.

Sahada kazanamadığını bu laflarla kazanmaya çalışıyorsun de, boş konuşuyorsun de, başarısızlığını kamufle etmeye çalışıyorsun de. Diyebilecek tonla laf varken Survivor ne alaka?

Onlar bel altı vuruyor her seferinde Metin bey de bel altı vurmuş işte..

Zaten kulübün resmi hesabının yaptığı açıklamada bahsettiğin hususlara fazlasıyla değinildi

Onlar bel altı vuruyor her seferinde Metin bey de bel altı vurmuş işte..

Zaten kulübün resmi hesabının yaptığı açıklamada bahsettiğin hususlara fazlasıyla değinildi

Böyle laflar karşı tarafa koz verir. Hiç gereği yok. Yıllardır Fenerbahçe saldırgan bir dil kullanır, biz sakinliğimizi korur ve cevabı sahada veririz. Finalde de kazanan hep biz oluruz.

Aynı şekilde konuşup bel altı vurmaya çalışmak bana göre doğru bir davranış değil. Bırakalım, işimize bakalım.

anladıkları dil bu abi bu zamana kadar yapmamamız hata. pespayelik akıyor adamların her açıklamalarından, biraz o seviyeye inmek şart

Survivor'cı konuşup sonrasında şapkadan sevk gelince o şekilde anlaşılıyor ama.

Bu Acur sırf öyle algılansın diye de öyle yaptı tabi o ayrı ama perde arkasında işlerini görenleri engelleyip, bir de üzerine bu şekilde Galatasaray'ın dokunulabilir olmasını engellemek sizin göreviniz.

Geçen Sezon

En az 10 sırf İcardi'ye yapılan penaltı verilmedi.
En az 5-6 tane Fb'ye bedavadan ve direkt sonuca etki eden penaltı çalındı.

Bu sene 2 tanesi yanlış ve biri sonucu direkt etkileyen penaltı aleyhimize verildi.
FB yine avantadan penaltılar alıyor.

Ve yine fonlanan isimsiz hesaplar hakem hocası gibi takılıp SARI KARTLAR VERİLMİYOR algısı yapıyor ve son 2 haftada çoğu haksız kartlar tarafımıza gösterilirken her maç sınırı geçen Mourinho ve tayfasına kartlar çıkmadı.

Bu iki algıyı yıkmaları şart. Gidip TFF ve Erdoğan ile mi görüşürsünüz bir aksiyon şart.

Geri
Üst Alt