Metin Öztürk: "TFF'nin kalkıp da bir Survivorcu'nun lafıyla hareket edeceğini zannetmiyorum"

Bu ne mantıksız bir laf ya?
Adam medya patronu. Survivor da onun yayınladığı programlardan biri.

Acun'u savunmak olarak algılanmasın bu yazdığım. Alakası yok ama adama cevap verirken vurgulanması gereken yer Survivor programı mı? Mevzumuz bu mu yani?

"Adam Survivor programı çekiyor. O zaman TFF adamın laflarını ciddiye almamalı." bu mudur mantık?

O zaman sokakta çöp temizleyeni hiç mi kaale almayacağız mesela?

Karnıma ağrılar giriyor şu lafları duydukça.

Sahada kazanamadığını bu laflarla kazanmaya çalışıyorsun de, boş konuşuyorsun de, başarısızlığını kamufle etmeye çalışıyorsun de. Diyebilecek tonla laf varken Survivor ne alaka?
Söyleminde haklısın ama bazen bazı kişilere bu şekilde cevap vererek anlatmak bence mantıklı.Sen git kendi kulvarında oyna diyor.Bence Fatih Hocamın aynı kulvarda bile değiliz lafıyla eşdeğer .Buda tarihe not düşüldü: Survivorcı:)

Yalnız Metin Başkanın aynı sponsor 2 takım diye zikretmesinede bayıldım. üstüne basa basa anlattı.pardon diyerek:).Bencede iki takım birleşmeliler belki ozaman bize rakip olabilirler.

Adam haklı. Acun zengin olmasa, kimsenin değer vereceği biri değil. Garip, komik işler yapıyor. Fenerde bulunduğu mevki de tuhaf.

Iyi konusmus ama bakalim bir etkisi olacak mi

İlk defa olumlu bir hareketini gördüm bu adamın iyi saplamış kedicik falan da deseydi keşke

Görsel açıklamalar olsun yazılı değil bravo böyle. Geçen seneki penaltıları da söyleyin belirtin

Bu acuru da getirip adam ettiler milletin başına. Survivorcı gidip turabiye kırmızı kart göstermeye devam etsin

Açıklama iyi güzelde icraat nerede? Tff'den sorumlu başkanvekili kendisi gitsin Tff'ye bir görüşsün bir orada boy göstermesini de bekleriz.

Açıklama iyi güzelde icraat nerede? Tff'den sorumlu başkanvekili kendisi gitsin Tff'ye bir görüşsün bir orada boy göstermesini de bekleriz.
Bizimkiler tff kurulları kurulurken pasif kalıyor. On yıllardır malum takım lobisi medya ve tff kurullarını yandaşlarıyla dolduruyor bizimkiler karşı koymayı geçtim çıkıp şu kurdukları düzeni bile afişe etmiyorlar

Şu forumun bile en az %50 si Turabi denen dingile ya da karşısındakine oy atıp, bu medya trolüne para kazandırmıştır..

Programın basitliğini, bayalığını, tek düzeliğini, seviyesizliğini bir kenara bırak,
'sörvayvırcı' diye etiketlediğin adamın bu programını, kendi camiandan yüzbinlerce kişi seyretti/seyrediyor ne yazık ki !!

Bu yüzden bu tanımlamalardan istenen etki çıkmaz..

Arada böyle cevap verin yeter,hakedene hakettiği gibi.aysal gibi cevap vermek zor değil

Geri
Üst Alt