GSC Haber Metin Öztürk: “Türk futboluna bir saldırı yapıldı”

Arda Kerim

AT PAZARI
Yönetici
Moderatör
1743627436477.webp
Metin Öztürk: “Klasikleşen iki şey var. Onları burada eze eze yendik. Top göstermedik!”

Metin Öztürk: “Mourinho'nun saldırısı, Okan Buruk'a değil Türk futboluna yapılmıştır. Türklüğe hakaret ediyor ceza yok. Bugün Okan hocaya saldırdı. TFF ve gözlemciler artık bunu mutlaka görmüşlerdir!"

Metin Öztürk: "Bunları anlamakta büyük zorluk çekiyoruz. Gözlemciler bunu mutlaka görmüştür. Mourinho önce sözlü sonra fiili saldırdı. Dünyanın neresinde bunu yapabiliyor? Türkiye'yi nere sanıyor? Tahmin ediyorum ki federasyondan önce Fenerbahçe gerekli cezayı verecektir."

Hocaya sahip çıkacaksan çık rol devşirme. Hedefin rakip camia olsun.

Galibiyet için yönetim bir şey yapmadı. Kimseyi kandırma. Yemezler.

Kes be, hemen çıkmışsın FB galibiyetinden sonra, pısırık herif.
Ergen ergen konuşuyor bir de.

yonetim de herkes aciklama yapmali . tek yonetici ile kalmamali .

kulubumuzun bir degeri olan teknik adamimiza yapilmis bir saldiri bu . tum dunya gordu yahu .

su dakika dan sonra kacari yok - ceza olmali .

nacizane rica'm. bu tur onemli konular sulandirilmasin lutfen .

ceza konusu gundem de tutulmali .

saygi ve selamlar.

Yaa açıklamalara bak arkadaş yaa

Çıldırıyorum bunlara

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence vurgu doğru yere yapılıyor. Bu adam Türkiye yı ve Türkleri çok küçük görüyor. Bu durumu direkt siyasi olarak gönderiyor. TFF yapmazsa hükümet devreye girsin...

Utanmadan hala açıklama yapıyorlar o da bi boka benzese bari.Gsın yüz karası bir yönetim
Allahtan tek dileğim tez vakitte bu rezillerden kurtulalım sonucu ne olursa olsun

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

yonetimden bu gibi aciklamalar elbette olmali . diger turlu , bu yapilan hareketin uzeri mi ortulmeli . yok oyle yagma . tff bu hareketi gormezden gelemez. dolayisiyla diger yoneticiiler, eski futbolcular,gsli yazarlar vs aciklamalarla ,hocamiza yapilan bu cirkin saldiriyi gundem de tutmali .

genel sezon gidisatimiza dair ,teknik taktik vs eksi artimizi biz kendi icimizde zaten cozeriz,yorumlariz vs .

nacizane dusuncem , suan , su yapilan hareketin gundem de tutulmasi gerekir .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt