Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu Seçimin İptali Hakkında Açıklamalarda Bulundu

daha iyi bi aday cıkmayacaksa seçim olmasın,bu kadar basit

her şerde bi hayır var

ne gerekçe ile o tarihte açıklayabilir ki istifa etmesse ?

o zamanda bir dava başka bir üye ile çıkmayacağı ne malum olur...
Bizim camianın dinamiklerini anlayamıyorum artık. İstifa etmezse seçime götüremez diye bağırıyorlardı kaç gündür. Şimdi böyle diyorlar. Dediğin gibi başka davalarda olabilir.

Aday falan çıkmaz.

Burak elmas adam gibi ibrayı va karıştırmadan erken seçim kararı alıyoruz diyerek açıklasaydı kozağın önerisi gibi bunlarla uğraşmıyorduk şimdi herif ibra olmayacağını bildiği halde inat etti seçim kararını ibra olmadan almadı şaka gibi.

Belmas ve torrentle bir yaz transfer dönemi görecezmi acaba? sensible ve campos esliginde ruya takimi görur gibiyim

Burak elmas adam gibi ibrayı va karıştırmadan erken seçim kararı alıyoruz diyerek açıklasaydı kozağın önerisi gibi bunlarla uğraşmıyorduk şimdi herif ibra olmayacağını bildiği halde inat etti seçim kararını ibra olmadan almadı şaka gibi.

Aynen öyle - yoksa Maşayı tutan el Hayri Kozak mı ?

*Gerilim müziği*

saturn pert olmuş dedede.seçim olur reis ama bende daha güçlü aday isterim takımım için
tarot ve astroloji mevzularında zirve yaşıyorsun resmen reis
tebrik ederim.
sen burada harcanıyorsun meral gibi üfürükçüler ise medyada boy gösteriyor adeta

Eşref Hamamcıoğlu: "Burak Elmas seçim kararını 28/1'e göre alıp arkasına şerh koymazsa istifa etmesine gerek yok. Bizim de böyle istifa şeklinde bir talebimiz yok."

Eşref Hamamcıoğlu: "Maalesef Türkiye'de demokrasinin en güzel canlı örneklerinden biri olan Galatasaray camiasına farklı yöntemlerle hukuki labirentlerine çıkış arayarak müdahale edilmiştir. Bu Galatasaray'ın genel kurulunun almış olduğu karara açık müdahaledir."

3.bir aday da doğru düzgün biri çıkmaz bu arada olsa olsa aponun kendisi yada ittirdiği önüne aldığı biri olur. Ki ben o vasıfsızın aday olamadı diye bunlarla uğraştığını düşünüyorum.

abi izliyorum geriden ... MÖ'ye artık Dişeti MÖ diyeceğim.

Şaka bir yana ulan başkan adayısın hala YOR yerine YO ile bitiriyor cümleyi. OLUYO GELİYO ....

Eşref Hamamcıoğlu: "Maalesef Türkiye'de demokrasinin en güzel canlı örneklerinden biri olan Galatasaray camiasına farklı yöntemlerle hukuki labirentlerine çıkış arayarak müdahale edilmiştir. Bu Galatasaray'ın genel kurulunun almış olduğu karara açık müdahaledir."
olay bence eşrefin dediği gibi. demokrasiye müdahale var ve bunu bilinçli yapıyorlar.

Geri
Üst Alt