Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu Seçimin İptali Hakkında Açıklamalarda Bulundu

tarot ve astroloji mevzularında zirve yaşıyorsun resmen reis
tebrik ederim.
sen burada harcanıyorsun meral gibi üfürükçüler ise medyada boy gösteriyor adeta
tarotla işim olmaz yav.astroloji iyidir,astroloji sayesinde mitoloji ve psikoloji okudum.jungu sevdim mesela

tam olarak şimdi bu direnişin sebebi nedir baylar
burak bırakmak mı istemiyor
yoksa geçen seferki gibi 3. bi adayın hazırlığı mı bekleniyor
yoksa sadece ib.likmi
nedir olay yani anlayan var mı
dün mü önceki gün mü ne eski adaylardan andy garcia ya benzeyen prof doktor ahmette gs kurulları hukuktan üstündür vs diyordu o da yalan oldu

yoksa sadece ib.likmi
dün mü önceki gün mü ne eski adaylardan andy garcia ya benzeyen prof doktor ahmette gs kurulları hukuktan üstündür vs diyordu o da yalan oldu

3ü de gibi duruyor
deve denen herif i..lik yapıor. burak ibra olmayınca bırakıom ama kalmayı da isterim fikrindedir heralde. 3. aday peşinde olanlar da devenin hukuki sürecine b iht destek veriodur. deve denen herifin bu kdr kısa sürede her yerden karar çıkartması mümkün değildir heralde. random bi herif çünkü moğolistanda yaşayan

yoksa sadece ib.likmi
bence 3.aday.derin Gslılar memnun olmadı

yoksa sadece ib.likmi

kesin 3. aday - burak elmas zaten belirtmiş adaylara aday olma gibi niyetim yok diye. Canli yayında duydum metin konuşurken dediydi.

28 mayista olacak secim gelecek sene sampiyonlugu fenerbahceye hediye etmek demektir.

bu arada şahsi görüşüm..

bu savaş çorlu efendi - serhan türk ikiside dha önce iptal ve mayıs ayını kastederek beklenti dillendirmişlerdi... bunlar kesin biliyor kimin ne halt yediğini içeride.

mevcut yonetim devam etmeli su saatten sonra gec yapilacak secim her turlu intihar demektir

Yeni adayları gördükçe Burak Elmas kalsın istiyorum

En iyisi, mümkünse seçimin mesela Kasım ayına sarkıtılması gibi duruyor. Burak Elmas, hata yapsa da bunu kabullenip gereken hamlede bulunmaktan çekinmeyeceğini, Terim' i göndermeyi göze alarak gösterdi. Campos-Sensibile-Torrent ile birlikte çok büyük paralar harcamadan takımı toparlayabileceklerine dair inancım kaybolmuş değil.

Mevcut iki başkan adayından hangisi seçilirse seçilsin; daha TD seçecek de, transfer işinin ağırlıklı olarak TD ün mü yoksa yönetimin mi inisiyatifinde olacağına karar verecek ve bunlar arasında çatışma çıkmayacak da falan filan. Özellikle Metin Öztürk seçilirse, saçmalamalarını çok muhtemel görüyorum.

Bakılır; bu süreçte başarılı icraatlar ortaya koyabilirse Burak Başkan yine aday da olabilir veya belki gerçekten güçlü başka bir başkan adayı, güçlü bir yönetim kuruluyla makama talip olur...

Ben artık süreci takip edemez oldum. Seçim kararı alındı, alınan seçim kararı iptal edildi, seçim kararının iptal edilmesi kararı iptal edildi, seçim kararının iptal edilmesi kararını iptal eden karar iptal edildi, seçim yapılacak, seçim ertelendi, seçim ertelenmesi kararı ertelendi, seçim ertelenmesi kararının ertelenmesi iptal edildi gibi gibi.

Eşref Hamamcıoğlu: "Galatasaray'a dair haricen plan yapanların, oyun kuranların, kulübümüzün hak ve menfaatleri üzerinden fırsat kollayanların bilmesi gereken; yaptıkları hiçbir şeyin yanlarına kalmayacağı ve sarı-kırmızı hür iradenin er geç Galatasaray'ı rayına sokacağıdır."

Geri
Üst Alt