Metin Öztürk'ten Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin'e Flaş Cevap: "Şımarık başkanlarla işimiz olmaz"

Metin Öztürk bu açıklamalarıyla "Galatasaray Başkanı" sıfatına sahip bir bireyde olması gereken özelliklere sahip olmadığını düşündürdü bana.

Metin Öztürk bu açıklamalarıyla "Galatasaray Başkanı" sıfatına sahip bir bireyde olması gereken özelliklere sahip olmadığını düşündürdü bana.
Ne yapsaydı kardeşim adam resmi galatasaray başkan adayı ve adamın biri çıkıp sana şımarık kız çocuğu benzetmesi yapıp seni küçük düşürmeye çalışıyor ne kadar nuriyi düşünüyoruz demesi doğru degilse ( sadece beğendiğim bir hoca dese laf edemezlerdi) bu patavatsız herife cevap vermesi o kadar dogru

Nuri Şahin ne ispat etti ki bu kadar yaygarası dönüyor şu an.

Çok iyi bir hoca da olabilir ama Metin Öztürk seçim popülizmi yapacağım diye gizli kalması gereken fikir ve eylemlerini afişe ediyorsa o da dibine kadar reklamcı derim.

Eşref Hamamcıoğlu bu açıdan temsiliyet açısından önde ama o da yeterli bir sebep değil tek başına. Adaylar çok zayıf maalesef.

PFDK kararları sonrası Antalyaspor cephesinde başkan Aziz Çetin, ilk kez konuştu. Lider Haber TV'ye telefonla bağlanan Başkan Aziz Çetin, olaylar ve kesilen cezayla ilgili olarak 11 saniyelik bir cevap verdi.

Başkan Aziz Çetin'in açıklamaları şu şekilde:

"Tüm Türkiye'nin gözleri önünde oldu zaten olanlar. Çok da fazla açıklama yaparak da işi uzatmak istemiyorum. Genel olarak cezanın yetersiz olduğunu ve kamu vicdanını tatmin etmediğini düşünüyorum. Tek söyleyeceğim bu."

g lalesine bak bize etmediği laf kalmadı topçuları dayak yemiş uzatmak istemiyomuş at .......... seni

Geri
Üst Alt