Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.225
- 18.388
- 1.338
Şu an tek aday olarak gözüküyor Eşref Başkan.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tarihte hibe olarak para veren Canaydın dışında başkan yok zaten.Metin Öztürk ise Nazifoğlu’na: “Yeni yasa ile para koymamız mümkün değil. Zaten ben de o kadar para yok."
Tam fakir baskan adaylari ha bu kadari daha once hic oldu mu hatirlamiyorum. Esref de aynisi o da bende para yok diyor.
![]()
Aysal da ufak bir şey hibe etti sanki.Tarihte hibe olarak para veren Canaydın dışında başkan yok zaten.
Şu anki koşullarda da kimsenin vermeyeceği aşikar.
Yeni spor yasasindan dolayi veremeyeceklerini biliyorum ama Galatasaray baskani zengin olsun aga yoksa sokaktan gecen adam da baskan olabilir. Seni baskan yapalim daha iyi yani.Tarihte hibe olarak para veren Canaydın dışında başkan yok zaten.
Şu anki koşullarda da kimsenin vermeyeceği aşikar.
%100 daha iyi olur ki zaten.Yeni spor yasasindan dolayi veremeyeceklerini biliyorum ama Galatasaray baskani zengin olsun aga yoksa sokaktan gecen adam da baskan olabilir. Seni baskan yapalim daha iyi yani.![]()
bizimkiler monşer kavga olmaz yani lanlı lunluŞimdi tek bir şey kaldı Altay kongeresi v2
Metin zengin zaten. Eşref zengin sayılmaz kariyeri genelde profesyonel olarak geçmiş.Yeni spor yasasindan dolayi veremeyeceklerini biliyorum ama Galatasaray baskani zengin olsun aga yoksa sokaktan gecen adam da baskan olabilir. Seni baskan yapalim daha iyi yani.![]()
Aysal da ufak bir şey hibe etti sanki.