Metin Öztürk'ten Levent Nazifoğlu Hakkında Açıklama!

Şu an tek aday olarak gözüküyor Eşref Başkan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeni aday araniyor

Eşref zaten seçilecekti de artık bu saatten sonra seçim günü Eşref göbek ata ata sandığa gider oyunu verir ve göbek atmaya devam ederek kürsüde zafer konuşması yapar.

Koskoca galatasaray kulübünde başkanlık adaylarına bak bize mutluluk haram ülkenin hali, tuttuğumuz takım herşeymi kötü gider mimara yapabileceğin en kötü matrixi yap desen anca günümüz türkiyesini yapardı

Metin Öztürk ise Nazifoğlu’na: “Yeni yasa ile para koymamız mümkün değil. Zaten ben de o kadar para yok."

Tam fakir baskan adaylari ha bu kadari daha once hic oldu mu hatirlamiyorum. Esref de aynisi o da bende para yok diyor.

:asd:

İyice anadolu takımlarına döndük oraya gelen aç başkanlarda reklam yapmaya çevre yapmaya geliyorlar bizimkilerde öyle artık
fb'ye bak bi de koç bıraksa saran var o gelmese şahenk var hiç biri olmasa acun var

Metin Öztürk ise Nazifoğlu’na: “Yeni yasa ile para koymamız mümkün değil. Zaten ben de o kadar para yok."

Tam fakir baskan adaylari ha bu kadari daha once hic oldu mu hatirlamiyorum. Esref de aynisi o da bende para yok diyor.

:asd:
Tarihte hibe olarak para veren Canaydın dışında başkan yok zaten.

Şu anki koşullarda da kimsenin vermeyeceği aşikar.

esref hakkinda da skandal ciksa bari

Şu konuşmanın doğruluğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

-Nazifoğlu “Torrent ile devam edeceğiz dedin”
- Öztürk “Edeceğiz canım taraftarı etkileyelim.

Burak Elmastan hiç mi ibret almadınız yav. Etkile 5 hafta sonra küfürler başlayınca taraftarda seni etkiler.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Tarihte hibe olarak para veren Canaydın dışında başkan yok zaten.

Şu anki koşullarda da kimsenin vermeyeceği aşikar.
Yeni spor yasasindan dolayi veremeyeceklerini biliyorum ama Galatasaray baskani zengin olsun aga yoksa sokaktan gecen adam da baskan olabilir. Seni baskan yapalim daha iyi yani. :D

Daha baskan secilmeden rezillik ustune rezillik yasiyor. Dahada secilmez bu

Yeni spor yasasindan dolayi veremeyeceklerini biliyorum ama Galatasaray baskani zengin olsun aga yoksa sokaktan gecen adam da baskan olabilir. Seni baskan yapalim daha iyi yani. :D
%100 daha iyi olur ki zaten.

yani ağzım açık okudum yav - ne kadar doğrudur diyalogların bu şekilde olduğu tartışılır tabii ki ama bu başkan adayı şampanyadan başladı, nuriye sekti, burak elmas'a önce şeffeaf ve teşekkürler her imkanı sağladı bize dedi - sonra korsan, rehin aldı kulübü, bitmiştir lere getirdi.

Yani bakınca daha aday haliyle 1.5 ayda şizofren gibi açıklamalar.

Eşref Hamamcıoğlu'nda en azından bu denli defo yok. bildiğin seçimi durduran adam aday olacak diye geçiyor , herkes laf etti - sonunda onun arkasında toplanacaklar bu gidişle divan üyeleri.

çok komiğiz çok.

Metin zengin zaten. Eşref zengin sayılmaz kariyeri genelde profesyonel olarak geçmiş.

Spor yasasıyla ilgisi yok, bankalar sözleşmesi gereği para koyarsan borç bitene kadar geri alamazsın.

Über zenginlikten söz ediyorsk 3-5 kişi var öyle.

Aysal da ufak bir şey hibe etti sanki.

Bilgim yok, kasa kolaylığı yaptı sadece.

Geri
Üst Alt