Metin Öztürk'ün Ekibi, Okan Buruk ile Bir Görüşme Gerçekleştirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk'ün ekibi, teknik direktör Okan Buruk ile bir görüşme gerçekleştirdi. (A Spor)

1651151422346.webp

Ne uğraşıyorsun fransızın almanın çıkmalarıyla aslan gibi Okan Buruk var bravo metin öztürk

Seçime 2 gun kala servis edilen fotografa bak.
Metin umarim secilmezsin senin gibi biri baskan olacagina boş kalsın orasi

Asporu sürekli kullanan M.Ö gene servis - bakın somut işler yapıyorum resmi veriyor

ama daha önce dediği

Torrentin sözleşmesi var - ikna ederse devam ederiz.

2 günde "üstü kapalı" ifadeden apaçık "yok Torrent olmayacak" a götürdü ifadesini arada Nuri Şahin konusu üzerinden Antalya ile papaz oldu - bu adam daha seçilmedi etmedi ama seçilmiş gibi hareket etmesini sindiremiyorum bir türlü.

Geriden izleyerek baktım - bilerek çekilip servis edilmiş fotoğraf.

Hani uzaktan olur bir şye olur yakalamışlar dersinde resmen yan masaya geçmiş biri çekmiş.

Asporda Emre Kaplan büyük iş yaptı tatavaları - bu laf MÖ yü başan yapar taraflı yorumları .

Bu adamın ne dediği belli değil hiç güven vermiyor yinede birini seçecek olsam öztürkü seçerdim eşref sanki futbol takımını baya küçültmeye götürecek gibi

Son düzenleme:
Muhtemelen masadaki 4. kişi fotoyu çekmek için yan masaya geçmiş habersiz gibi gözüksün diye.

Çünkü masanın üstündeki sigara paketi (sanırım) ve telefonun konumuna dikkat edince belli oluyor.

abi sadece şunu son ekliyorum bu konuya

- Nuri başarılı , iyi şler yapıyo
- Torrent bizi ikna ederse neden olmasın
- Nuri bizi kullandı , 5 maçla hoca olunmaz
- Okan adayım
- Okanla görüşme görüntüsü.

bir hafta 10 gün gibi bir süreç şu ve bunu yapan başkan değil...aday.

Emre Kaplana tebrik ederim, 9 senede tam olarak 1 tane dogru haber yapmis

Emre Kaplana tebrik ederim, 9 senede tam olarak 1 tane dogru haber yapmis
Bağlantıda benim gözümden değlil dedi - çekilip "Emreye yollayında yayınlasın" denmiş besbelli.
özetle habercilikle alakası yok gibi duruyor.

Kendisini kaale aldığım tek bağlantı maç gübü kadro bağlantısı. onun dışında boş bir muhabir.

ne var ula bunda adam okanla calısacağım demiş görüşecek tabi.

Geri
Üst Alt