- 9 Temmuz 2011
- 34.261
- 29.175
- 2.533
Lut kavmini de geçtik bu ülkede yaşananlarla Allah toptan belamızı versin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şeriatla yönetilen ülkelerde bu tür sapkınlıklar gırla gidiyor.milletin orasını burasını kesmen bu suçun yapılmasını engellemez yada suçu azaltmaz.
hükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.
![]()
İronidir bu ya. Diğer türlüsünü düşünmeye çalışsam da olmuyor, aklım almıyor..
hükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.
![]()
Eeee yuh yanihükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.
![]()
![]()
![]()
Bu karaktersiz zaten inandığı dine gönül verse böyle namussuz olamaz ulan yavsak.hükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.
![]()
İronidir bu ya. Diğer türlüsünü düşünmeye çalışsam da olmuyor, aklım almıyor..
Cehaletin yüceltildiği bir muz cumhuriyetinde böyle mahlukatların türemesi normal bir durumdur. Ne bu olaya şaşırdım ne de bu yorumahükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.
![]()
Şerefsiz adi herif .....o. ç. Demenin tam zamanıhükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.
![]()
turkiye diye 1 ulke duymadin sanirimİronidir bu ya. Diğer türlüsünü düşünmeye çalışsam da olmuyor, aklım almıyor..
O sitenin yorum kismini takip ettigim icin sasirmadim, bir de 19 kisi begenmis, te allahim ya.
Hadım cezası lazim
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.