Metro Turizm Otobüsünde İğrenç Olay!

Lut kavmini de geçtik bu ülkede yaşananlarla Allah toptan belamızı versin artık

şeriatla yönetilen ülkelerde bu tür sapkınlıklar gırla gidiyor.milletin orasını burasını kesmen bu suçun yapılmasını engellemez yada suçu azaltmaz.

Ya oralara bakarsan zaten sapıklık oranı bizi bile 10'la çarpar. Ama hırsızın kolunu kesince, ağır cezalar verince illa ki caydırıcılığı daha fazla olur.

Özendiğimden demiyorum tabi, kimsenin uzuvlarının kesilmesinin, kırbaçlanarak cezalandırılmasının özenilecek bir tarafı yok. Barbarlık.

hükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.

gonJDZ.jpg

hükümet yancısı ensonhaber sitesindeki yorumlardan biri.bu zihniyetle ileride daha çok böyle vakalar görürüz.

gonJDZ.jpg
Eeee yuh yani:)
Kimse kusuruma bakmasın ama bu zihniyet ile bir bok olmaz bizim ülkeden.
Destekleyenler de var baya yani bu tür düşünceyi

gonJDZ.jpg
Bu karaktersiz zaten inandığı dine gönül verse böyle namussuz olamaz ulan yavsak.
İnsanlar timsaha tecavüz ediyor sen hala ne konusyorsun amk cahili.

Allah akıl fikir versin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

gonJDZ.jpg
Cehaletin yüceltildiği bir muz cumhuriyetinde böyle mahlukatların türemesi normal bir durumdur. Ne bu olaya şaşırdım ne de bu yoruma :red: İşin kötüsü de bu zaten.

Hadım cezası lazim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

O sitenin yorum kismini takip ettigim icin sasirmadim, bir de 19 kisi begenmis, te allahim ya.

Ülkenin adım adım kimlerin eline geçtiğini görmek açısından önemli bir veri. Bundan 15 sene önce birisi böyle bir yorum yapacaktı adamı ıslak odunla döverlerdi. Kimse kusura bakmasın ama her türlü sapıklık, sapkınlık ve rezillik kapalı toplumlarda yaşanır. Muhafazakarlaşan Türkiye'de beynine oksijen gitmeyen mahlukat sayısı her geçen gün artacaktır.

Geri
Üst Alt