Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.922
- 10.773
- 2.838
iblis azmettirici olarak müebbetle yargılanmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
turkiye diye 1 ulke duymadin sanirim
Kadının tek başına yolculuk yapmasının haram olduğunu söyleyen bir yorum gördüm
Adam editlemiş lan
Şu açıklamayı ilgili firmanın yönetim kurulu başkanı ve daha da vahimi bir kadın yapıyor. Hani nasıl kıvıracaklarını şaşırmışlar lakin bunlar yine daha kreatif adamlarmış paralel deyip işin içinden çıkmak yerine farklı bir yöntem izlemişler enteresan. Şu cümleyi iktidar partisine muhalifliği ile tanınan biri söylese ana akım medya liderliğinde cümbür cemaat ağzından girer makatından çıkarlardı lakin şimdi hiç kimsede ses seda yok. Camide namaz kılarken ibadet ederken mümin kardeşlerinden biri gelip suratına boşalabilir demiş resmen ama dinci tayfa ortada yok çok enteresan 
Konulu mu diyorsun ?yaw konusu var bunun
masturbasyon olayı camide bile başınıza gelebilir - ekşi sozluk
Açıklamaya gelŞu açıklamayı ilgili firmanın yönetim kurulu başkanı ve daha da vahimi bir kadın yapıyor. Hani nasıl kıvıracaklarını şaşırmışlar lakin bunlar yine daha kreatif adamlarmış paralel deyip işin içinden çıkmak yerine farklı bir yöntem izlemişler enteresan. Şu cümleyi iktidar partisine muhalifliği ile tanınan biri söylese ana akım medya liderliğinde cümbür cemaat ağzından girer makatından çıkarlardı lakin şimdi hiç kimsede ses seda yok. Camide namaz kılarken ibadet ederken mümin kardeşlerinden biri gelip suratına boşalabilir demiş resmen ama dinci tayfa ortada yok çok enteresan
![]()