Metroda Artistlik Yapan 2 Genç

Milleti bıcakla korkutup delikanlı oldugunu sanıyor hanzo.

Bir de 50 kişi geliyolar delikanlıysanız teke tek ''savaşın'' diyor :D

Bıcak delikanlılık ya zaten bu apaçi tiplemeleri kendilerinin delikanlı oldugunu falan düşünürler ama kavgalarda bıcak kullanırlar,sayıca kalabalık olmalarına güvenip millete sataşırlar sonrada delikanlılıktan bahsederler.

Dövenlerin ellerine sağlık :D

Ben anlamadım ki bunların derdini durduk yerde neyin tribidir bu? Uçak korsanından sonra metro korsanı mı çıktı şimdi de :)

Bir de bu telefonla görüntü alma işinin fena cılkı çıktı. Herkesin elinde bir telefon her şeyi çekme derdinde millet, tuhaf.

Yahu adam sana bıçak çekiyor metroda gururunu kırıyor ağır küfürler ediyor sen o kadar kişiyle adamı sadece okşuyorsun.

Olmaz.Kemiklerini kıracaksın ki bir Ali İsmail daha olmasın bu paramiliter reziller dışarı çıkmaya korksunlar.

Şu videoya bakın sadece 3 kişi 10 saniye falan dövüyorlar iti adam yerden kalkamıyor kafasını yarmışlar topallaya topallaya yürüyor.Sen ise o kadar adam 1.5 dakika dövüyorsunuz adamlarda değişiklik yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JbjQpltaIMc[/media]

Ben anlamadım ki bunların derdini durduk yerde neyin tribidir bu? Uçak korsanından sonra metro korsanı mı çıktı şimdi de :)

Bir de bu telefonla görüntü alma işinin fena cılkı çıktı. Herkesin elinde bir telefon her şeyi çekme derdinde millet, tuhaf.

metroda veya binmeden slogan atılmış heralde ..

Eyvallah dayağı sonuna kadar haketmişlerde bildiğin linç olmuş.

Ve Faşizme karşı omuz omuza diye slogan atarlarken, kendilerinin yaptığı harekette faşistçe değil miydi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi foto yapmislardi ,bacagimi verdim bu vatana diye :D

Geri vitesin anatomisini göstermişlerdir, elinde bıçakla o kadar bayanın yanında ağıza alınmayacak laflar ederek delikanlılık dersi vermeye kalkan mahlukatların hak ettiğini yaşamasıdır. Çokta iyi olmuştur.

Manciniyide şöyle temiz bi dayak atsak her hafta hayellerimizle oynuyolar içierde 6 atıyolar dışarda fıss ellerimizle şampiyonluğu verdik

(Sağlam dövememişler )

Dövenler de çok cesurmuş sahiden, durağa gelene kadar sus pus, 50 kişi olunca adam oluvermişler.

Bazıları rahata ermiştir artık bu 80'ler den kalan hadiseler vuku bulunca.

Ve Faşizme karşı omuz omuza diye slogan atarlarken, kendilerinin yaptığı harekette faşistçe değil miydi?

Sen neden bahsediyorsun kardeş ya elinde bıçakla sana söven adama ne demelerini ne yapmalarını bekliyordun acaba

o zaman ben de fasistim :pirate:

Nefsi müdafa ne zamandan beri faşistlik olmuş? Adam bıçak çekmiş belinde silah varmış, oradaki herkese a... koyarım g...nüzü keserim diye racon kesiyor. Neyden bahsediyorsun?? Az bile yapmışlar. Tersi durumda bunlar gibi ak itler, böyle tek bulduğu adamı öldürürler. (Bknz: Ali İsmail Korkmaz)

Burada marjinal olacağım diye veya savunacak birşey bulamayıp ak itleri nasıl savunurum nerden yakalarım diye saçma sapan yorumlar yazmayın. Fikri olmadan zikri olmak böyle birşey olsa gerek...

Hangi görüşten olursa olsun metroda o kadar kişiye o şekilde konuşup oradan sağ çıkmaları mucize olur.Faşistlikle alakası yok sen bunu yapmazsan adam seni bıçaklar veya vurur...

Nefsi müdafa ne zamandan beri faşistlik olmuş? Adam bıçak çekmiş belinde silah varmış, oradaki herkese a... koyarım g...nüzü keserim diye racon kesiyor. Neyden bahsediyorsun?? Az bile yapmışlar. Tersi durumda bunlar gibi ak itler, böyle tek bulduğu adamı öldürürler. (Bknz: Ali İsmail Korkmaz)

Burada marjinal olacağım diye veya savunacak birşey bulamayıp ak itleri nasıl savunurum nerden yakalarım diye saçma sapan yorumlar yazmayın. Fikri olmadan zikri olmak böyle birşey olsa gerek...

Kardeşim ben MHP'liyim. Kimseyi savunduğum yok. Yorumuma bakarsan ortada olduğumu anlayabilirsin. İlk cümleme de bak. AKP'li olmadığıma inandırmak için partimizi de söylemek zorunda kalıyoruz ya. Hemen damgalayın zaten. .

Kimsenin kimseye tahammülü yok, düşüncesine saygı yok. Hemen damgayı yedik, helal olsun.

Geri
Üst Alt