- 22 Ocak 2010
- 52.284
- 33.647
- 3.073
Ama amanat onda olsaymış çok kişi yaralanırmışzüürt tesellisi
bide şu lafa acayip kıl olurum
- bi vurucam yarısı boşa gidicek
vallahi cok duyuyorum bunu bu apaci kılıklılardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama amanat onda olsaymış çok kişi yaralanırmışzüürt tesellisi
Hem sol eli hem sol ayağı kuvvetli hımmm Ünal Aysal bunu beğendi
Ben anlamadım ki bunların derdini durduk yerde neyin tribidir bu? Uçak korsanından sonra metro korsanı mı çıktı şimdi de
Bir de bu telefonla görüntü alma işinin fena cılkı çıktı. Herkesin elinde bir telefon her şeyi çekme derdinde millet, tuhaf.
Eyvallah dayağı sonuna kadar haketmişlerde bildiğin linç olmuş.
Ve Faşizme karşı omuz omuza diye slogan atarlarken, kendilerinin yaptığı harekette faşistçe değil miydi?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve Faşizme karşı omuz omuza diye slogan atarlarken, kendilerinin yaptığı harekette faşistçe değil miydi?
Nefsi müdafa ne zamandan beri faşistlik olmuş? Adam bıçak çekmiş belinde silah varmış, oradaki herkese a... koyarım g...nüzü keserim diye racon kesiyor. Neyden bahsediyorsun?? Az bile yapmışlar. Tersi durumda bunlar gibi ak itler, böyle tek bulduğu adamı öldürürler. (Bknz: Ali İsmail Korkmaz)
Burada marjinal olacağım diye veya savunacak birşey bulamayıp ak itleri nasıl savunurum nerden yakalarım diye saçma sapan yorumlar yazmayın. Fikri olmadan zikri olmak böyle birşey olsa gerek...