GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanunlar kurallar ne diyor bu konudа...

MADDE 44 – SALDIRI
(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması
halinde;
(a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası

MADDE 45 – KAVGA
Bir kavgaya karışan ve fiilleri daha ağır bir cezayı gerektirmeyen
(a) Futbolculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası

MADDE 12 – HAKSIZ TAHRİK
(1) Fiilin haksız tahrik sonucu işlenmesi halinde cezada indirim yapılır.
(2) Disiplin Kurulu, haksız tahrikin derecesini dikkate alarak, verilecek cezayı üçte birine
kadar indirebilir.

En alt limitten cezalar verilir oda 5-6 maç.

Haksız tahrik indirimiyle 2 maça indirirler işte. Sonra yazılı kuralı uyguladık derler

Ostorveld ve osayi denen iki serefsize 10 mac vermeyen tff direk istifa etsin

Bu mert hakan bu ligde nasıl ekmek yiyecek yav en fazla 2 sene sonra kapının önüne koyulacak. Emreden beter edilecek bunu linç edecekler bir yerde. Hadi bu yabancılar gider sen bu ülkeden nereye gideceksin

bence siyaset araya girecek ve her iki takıma da "bu yarayı kaşımayın" denecek. ts'un da çok ciddi ceza alma ihtimali var -almalı da- çünkü.

ts de kendi cezası hafiflesin diye kabul edecek. ts ve fb orta yolu bulacak.

görürsün.
Fenerliler sahayi ve saha disini benzinlik polis arabasi filan yakmıştı bizim ışıklar kapalı kupa aldığımız gece. 5 maç ceza aldılar. Ts taraftarı suçlu fenerli oyuncularla birlikte ancak sahaya girenleri futbolcular dövdü. Stadi yakmadilar polis arabası devirmediler filan. Şimdi o zaman 5 ise buna ne kadar çok verecekler ki Ben Trabzonun bundan korkacagini düşünmüyorum. Ayrica bu olaylara cezalara alışkın bir kulüp. Bence sorun feneri nasıl az ceza ile kurtaralım olayı.

Bu mert hakan bu ligde nasıl ekmek yiyecek yav en fazla 2 sene sonra kapının önüne koyulacak. Emreden beter edilecek bunu linç edecekler bir yerde. Hadi bu yabancılar gider sen bu ülkeden nereye gideceksin
sivas olmazsa kasimpasa hatay vs ivir zivir bir sürü takim var
3 sene daha kontrat kaparsa emekli olmus sayilir

Öncelikle ceza verilmemesi bir durum olamaz ama ben bu cezaların alt limitten verileceğini düşünüyorum yani göstermelik olacak

Normal bir takım olsalar sahadan kaçmaları gerekiyordu bunların istediği şey kavgaymış zaten

Fenerin arka bahçesi olan zibilyon takımlardan birinde çok rahat iş bulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt