GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivas olmazsa kasimpasa hatay vs ivir zivir bir sürü takim var
3 sene daha kontrat kaparsa emekli olmus sayilir
Yerel bir takıma gideceğini pek zannetmiyorum. Özellikle menajerine uydurukta olsa bir yabancı takım ayarlatıp yurt dışına gidebilir malum olayların mevzuları yüzünden. 2-3 sene yurt dışı yapınca bizim toplum olayları çabuk unutan bir toplum maalesef. Sonra dönecektir.

Ceza almamaları imkansız olan bu olaylardan sonra bir maç bile ceza almadan kurtulacaklarını gitgide inanmaya başlıyorum maalesef.

oosterwolde -olta hareketi ile tirbünleri tahrik etmek+yerde yatan adamın kafasına tekme vurmak-
*zaten en fazla cezayı da bu topçu almalıdır.

osayi samuel -etkisiz hale gelen taraftara yumruk atmak, saldırmak-
*bu da oosterwolde ayarında ceza almalıdır.

batshuayi -trabzonsporllu taraftara tatsumaki sappuken yapmak :d-
*bu da yine aynı gerekçeden ceza almalıdır.

irfan can eğribayat -olta hareketi ile tirbünleri tahrik etmek-
*bunun sanıyorum bir şiddet olayı yoktu ama tahrikten kesin olarak ceza almalıdır.

görüntülerde bariz olan bu hareketleri yapan topçuların ciddi ceza alması gerekiyor. haa atladığımız başka oyuncuların başka görüntüleri varsa + koridorlarda vs ekstra bir şeyler daha olduysa bilemeyeceğim.

oosterwolde -olta hareketi ile tirbünleri tahrik etmek+yerde yatan adamın kafasına tekme vurmak-

görüntülerde bariz olan bu hareketleri yapan topçuların ciddi ceza alması gerekiyor. haa atladığımız başka oyuncuların başka görüntüleri varsa + koridorlarda vs ekstra bir şeyler daha olduysa bilemeyeceğim.
i.c. daha sonra olay icine girip yerdeki bir adama tekme atiyor, sonra egemene de yunruk ve tekme atiyor.
3 oyuncunun birden fazla vukuati var.

Bu mal kaleciyi bizim takımda görmek isteyenler vardı. Mhy’dan daha karaktersiz biri bu şerefsiz.
Serdar Dursun ve Livakovic dışında karakterli adam yok zaten bunlarda. Ve bu yüzden de bu adamlara kızıyorlar kaç gündür pasif kaldıkları için. Ayı gibi biri olsaydı o taraftar maç bitmeden sahaya inderdi zaten.

Bu mal kaleciyi bizim takımda görmek isteyenler vardı. Mhy’dan daha karaktersiz biri bu şerefsiz.
Serdar Dursun ve Livakovic dışında karakterli adam yok zaten bunlarda. Ve bu yüzden de bu adamlara kızıyorlar kaç gündür pasif kaldıkları için. Ayı gibi biri olsaydı o taraftar maç bitmeden sahaya inderdi zaten.

Adalet Bakanı açıklama yapti konuyla ilgili. Foruma girer misiniz sayın forum yetkilileri ?

Oyunculara da yargılama yolda gözüküyor Bakanın açıklamalarından onu anladım.

En az 5 er maç ceza gelir bunlarda ilk maç puan kaybeder mağduru oynarlar. Ts maçı provakasyonları olmasa şampiyonduk diyecek bizim şampiyonluğumuza 2011 sezonu gibi şaibe iması yapacaklar. Yönetim zeytin dalı uzatıyor ama bunlara güvenilmez..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

*zaten en fazla cezayı da bu topçu almalıdır.

*bu da oosterwolde ayarında ceza almalıdır.

*bu da yine aynı gerekçeden ceza almalıdır.

*bunun sanıyorum bir şiddet olayı yoktu ama tahrikten kesin olarak ceza almalıdır.

Sadece 2 topçuya ceza çıkar, Osterwolde ve Osayi. Onlarda 2 maç alıp 1 maça indirilir. Bizim maçta oynamaları için. Görelim bakalım. Ama adli olay işi ayrı. TFF nin ceza vermeye göcü yetmez ama Devlet bu iki sabıkalıyı yargılayacaktır ona eminim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaçamazlar bu görüntülerden sonra.

Bakın 1 adam sahaya iniyor oda osterwolde ve irfan canın olta hareketlerinden sonra
Güvenliler zaten adamı etkisiz hale getirdiler ama ona rağmen osayi osterwolde adamı öldürmecesine vuruyor

Bırak 10 maçı en az 1 yıl futboldan men bekliyorum

Sadece 2 topçuya ceza çıkar, Osterwolde ve Osayi. Onlarda 2 maç alıp 1 maça indirilir. Bizim maçta oynamaları için. Görelim bakalım. Ama adli olay işi ayrı. TFF nin ceza vermeye göcü yetmez ama Devlet bu iki sabıkalıyı yargılayacaktır ona eminim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 mac alacak olan sadece suayip.
Normalde 4 falandir da kilifina uydurulup 2de tutacaklar.
Diger ikisinin kurtuluşu yok. Sezonu kapattılar cezalari uluslararasına dönüşüp dönüşmeyeceği supheli. Normal sartlarda minimum 6 ay ceza yemeleri gerekiyor.
Kendilerine maç üzerinden ceza vermeleri hiç bir anlam ifade etmiyor. Direkt olarak futboldan sureli sekilde men cezası almaları gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt