GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Ateş Bitnel: "Bir futbolcu kendini korumak için dahil olsa birine vurduğunda görüntüler üzerinden ceza alır. 3-4 futbolcu ceza almalı."

Batshuayi 5 mac
Osayi 10 mac
Oosterwolde 7 mac

Yeni görüntülerden sonra şöyle birşey çıkmalı;

Oosterwolde: 15 maç + tutuklama kararı
Osayi: 15 maç + tutuklama kararı
İrfan Can Eğribayat: 7 maç
Batshuayi: 5 maç
Mert Müldür: 7 maç
Krunic: 1 maç
İsmail Yüksek: 1 maç
Mhy: 1 maç

Bugün ismail kartal ın açıklamları vardı birkaç yerde..Soyunma odası,koridorlarda falan da baya olay olmuş..Fred'e vurdular falan diyordu oradan da birşeyler çıkması muhtemel

Süper kupada iki takım taraftarı sahaya iner daha büyük kaos çıkar.
Ancak maç öncesi Şanlıurfa Valisi, zamanında Ali Yerlikaya'nın İstanbul Valisi olduğu dönemde ki gibi ayar verici bir davet yaparsa yalı çocuğunun sesi soluğu kesilir. FB taraftar sürüsü de o zaman daha edepli olmak zorunda kalır. Tabi diğer yandan bütün güvenlik önlemleri de en sıkı şekilde olacak.

Süper kupada iki takım taraftarı sahaya iner daha büyük kaos çıkar.
Yalının istediği daha büyük kaos zaten biraz zekası olan insan anlar bunları master degree olmaya gerek yok ,aylardır söylüyorum bu adam sampiyonluk için herhsheyi yapacak ve devlet dahil kimse durduramıyor istediği herseyi yapıyor ve yapacakta bizden liderliği alıp puan farkını açarsa ancak ozaman durulur biraz

Dünyanın en geri kalmış ülkelerinde dahi, o ülkenin vatandaşına bir yabancı bunu yapmaya kalktığında orada gözaltına alınır.

Hala ceza almazlar diyenler var. Bundan kaçışları yok. Hatta abartmıyorum osayinin ve osurukvoldenin kariyerleri bitmiştir (ceza ne olursa olsun)

Fb yine açıklama yapmış. Yerde yatan eleman kafasına aldığı tekmeden ölse yine bizi suçlayamazsınız diyecekler.

Her iki taraf da hukuki sorumluluğu kapsamında cezasını çekecek. Kural kitabında yazan uygulanır mı bilmem ama herkes yaptığının cezasını kitapta yazana göre seve seve çekmelidir.

Bakacaz işte ülkeyi başkaları mı yönetiyor yoksa ali koç mu diye

Super kupa maçı güvenlik falan yalandan iptal olursa bu heriflerin yapacağı ilk hamle kalan maçlar seyircisiz oynansın muhabbeti olacaktır bakın görün..

trabzonspor başkanı ertuğrul doğan yarın saat 15:00 de geniş bir basın toplantısı yapacak.

Yalının istediği daha büyük kaos zaten biraz zekası olan insan anlar bunları master degree olmaya gerek yok ,aylardır söylüyorum bu adam sampiyonluk için herhsheyi yapacak ve devlet dahil kimse durduramıyor istediği herseyi yapıyor ve yapacakta bizden liderliği alıp puan farkını açarsa ancak ozaman durulur biraz
Ben artık şampiyonluk vs düşündüğünü düşünmüyorum. Adam iç savaş cikarmak için uğraşıyor. Kendi takımınin ve karşı takımların taraftarlarinin sinir uclariyla oynayıp sürekli şiddete teşvik ediyor. Bunu sadece futbolla aciklayamiyorum. Cezada verilmiyor, eskiden sürekli hak mahrumiyetleri havada ucusurdu, şimdi gündem değişsin diye mıdır nedendir cezada verilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt