Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.170
- 35.235
- 3.758
Fenerin son açıklaması çok komik ve de itiraf niteliğinde metni yazan bizden birimi acaba
biz adamlari dövdük ama önce onlar başlattı demişler açık acik

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet tirbünler sahaya yabancı madde attığı için, fbli topçular yerdeki tslilerin kafalarına şut çekmelidir.
ali koç savaş çıkarabilecek kapasitede biri mi yapmayın yahu? gülün geçin adamın acizliğine. takımına doğru düzgün futbolcu alamayan adam savaş çıkaracak. aliye bu kadar paye vermeyin.Ben artık şampiyonluk vs düşündüğünü düşünmüyorum. Adam iç savaş cikarmak için uğraşıyor. Kendi takımınin ve karşı takımların taraftarlarinin sinir uclariyla oynayıp sürekli şiddete teşvik ediyor. Bunu sadece futbolla aciklayamiyorum. Cezada verilmiyor, eskiden sürekli hak mahrumiyetleri havada ucusurdu, şimdi gündem değişsin diye mıdır nedendir cezada verilmiyor.
bizim jk macinda sahaya neler atilmisti kimse ses cikarmadimaç boyu atılan tek cisim su ve su şişeleri
yabancı madde kesici alet madeni para falan demişler
0 mac ceza alacaklar mi diyorsun yani?Ceza verilecek diyen arkadaslardaki umudun yuzde biri bende olsa keske.
Hic ceza almayacaklar demiyorum ama hic "ceza" vermeyecekler diyorum. Ne pazarliklar donuyordur simdi arka planda.0 mac ceza alacaklar mi diyorsun yani?
Yav adamlar bu ligde futbol oynama ihtimali bitti diyorum hala 1 maç diyorsunuz.sadece ostervolde'ye göstermelik 4 maç ceza verirler tahkimde 1 e iner o da.
31 mart seçiminden dolayı da öyle kallavi bir ceza çıkmaz bence.Yav adamlar bu ligde futbol oynama ihtimali bitti diyorum hala 1 maç diyorsunuz.
Buna 1 maç ceza verirsen ülkede savaş çıkar. Her önüne gelen taraftarı sahaya indirir döver.
O kadar basit değil.
Yav adamlar bu ligde futbol oynama ihtimali bitti diyorum hala 1 maç diyorsunuz.
Buna 1 maç ceza verirsen ülkede savaş çıkar. Her önüne gelen taraftarı sahaya indirir döver.
O kadar basit değil.