GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin son açıklaması çok komik ve de itiraf niteliğinde metni yazan bizden birimi acaba😄 biz adamlari dövdük ama önce onlar başlattı demişler açık acik

Ben artık şampiyonluk vs düşündüğünü düşünmüyorum. Adam iç savaş cikarmak için uğraşıyor. Kendi takımınin ve karşı takımların taraftarlarinin sinir uclariyla oynayıp sürekli şiddete teşvik ediyor. Bunu sadece futbolla aciklayamiyorum. Cezada verilmiyor, eskiden sürekli hak mahrumiyetleri havada ucusurdu, şimdi gündem değişsin diye mıdır nedendir cezada verilmiyor.
ali koç savaş çıkarabilecek kapasitede biri mi yapmayın yahu? gülün geçin adamın acizliğine. takımına doğru düzgün futbolcu alamayan adam savaş çıkaracak. aliye bu kadar paye vermeyin.

maç boyu atılan tek cisim su ve su şişeleri

yabancı madde kesici alet madeni para falan demişler

Ceza alirlarsa bunun acisini hakemler bizden cikaracak gelecek haftalarda iyi izleyin

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç:

Bir yanlış anlama söz konusu. Fenerbahçe kulübümüzün bir açıklaması olmuş. Bizim futbolculara yönelik soruşturma açıldığına yönelik beyanımız söz konusu değil. Sosyal medyadaki paylaşımlar sonrası oluşan yanlış anlamadan kaynaklandığını düşünüyoruz.

bu pfdk sevkleri ne zaman açıklanıyor bilen var mı ?

sadece ostervolde'ye göstermelik 4 maç ceza verirler tahkimde 1 e iner o da.
Yav adamlar bu ligde futbol oynama ihtimali bitti diyorum hala 1 maç diyorsunuz.
Buna 1 maç ceza verirsen ülkede savaş çıkar. Her önüne gelen taraftarı sahaya indirir döver.
O kadar basit değil.

Biraz bu hukumeti taniyorsam, secim bitene kadar bir karar vermezler. Zaten ilk mac 3 Nisan'da oynanacak. Hatta bugun sevkler bile aciklanmaz muhtemelen. Hepsi secim sonrasina birakilir, 1 Nisan'da bakarlar.

Yav adamlar bu ligde futbol oynama ihtimali bitti diyorum hala 1 maç diyorsunuz.
Buna 1 maç ceza verirsen ülkede savaş çıkar. Her önüne gelen taraftarı sahaya indirir döver.
O kadar basit değil.
31 mart seçiminden dolayı da öyle kallavi bir ceza çıkmaz bence.

O kadar basit değil.

Osterwolde ve osayi toplam 10 mac ceza almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt