GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osurukwalde
osayi samuel
batshuayi
fred
krunic
yüksek ismail
egribayat

olay yerindeki elemanlar bunlar gibi duruyor. osurukwalde'nin sezonu kapatmasi gerekiyor.

Mac biter bitmez cok anlamamistim ama goruntuler geldikce hayretler icinde kaldim. Yerde yatan adamin kafasina baya öldürmek icin tekme atiyor oster. Digeri yerdeki adami yumrukluyor falan. Ligin kalaninda oynamamalari lazim 4 tanesinin. Pfdk sevklerini bekliyorum 4 gozle

En az 6-7 maç almalidirlar. Asıl mesele forumda anket dedinmi @Emre Altun gelir akla, ondan anket açmak için icazet almadın isen senin kaç gün ceza alacağının anketini açar

Fred yazılıyor... Nerde ne yapmış?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Eğer osterwolde 10 maçtan aşağı alırsa Allah belalarını versin. Osayi ve osterwolde tarihi cezalar kesilmeli

Icardi'ye montaj görüntülerden 1 maç ceza çıkardılar.

Bakalım gerçek görüntülerden ceza çıkacak mı?

Anca siyasetten olayları tasvip etmiyoruz minvalinde bir şey gelirse olur Tff ve Pfdk'ya kalırsa iki kulübü de mağdur etmeyelim ayağına hafif geçerler. İçinde bulunduğumuz sezonda yaşananlar ortadayken büyük ceza bekleyenler fazla iyi niyetli.

Meşru müdafanın sınırı vardır. Yere düşürdüğün kişiyi, yerde yumruklamaya devam etmek meşruyeti iptal eder. Anayasada yeri var lan bunun.

İtersin engellersin vs de yerde yatan adamın kafasına tekme atmak nedir? Bi de güçlü ayağıyla vurmuş ahlaksız

Ananasçı,pfdk başkanına fırça atar hiç bir ceza çıkmaz ya da en fazla 1 maç çıkar

Meşru müdafanın sınırı vardır. Yere düşürdüğün kişiyi, yerde yumruklamaya devam etmek meşruyeti iptal eder. Anayasada yeri var lan bunun.
Yanından geçen adam tekme atan batshuayi ve yerde yatan adamın kafasına tekme atan ostervolde'ninki meşru müdafa değil adam yaralama

Osayi ve Osterwolde sadece saha içi değil bayağı mahkemede yargılanır.

Lazyo yönetimi açıklama yapmadı sanırım, fakat hersey bir yana gerçekten ceza alacaklarına inanan varmi varsa turkiyede yasamiyordur muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt