GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahaya inmesinler diye stat boşaltıldı, ışıkları kapattılar öyle kutladık. Madem dün mağdur edebiyatı yapıp sevinmek hakkımızdı diyen fbliler o kadar moderndi, onlara koyduğumuzda da gösterselerdi bu modernliği. Stat boşaltılmasa inan dünkünden beter olurdu. Zaten dışarı çıkıp dükkanların camlarını kırıp polis arabası devirmediler mi? Ortalığı yakmadılar mı?

Bjkye koyduğumuzda olimpiyat statından tüm stat aşağı inmedi mi hiç tahrik etmememize rağmen.

2 hafta önce bjk statında sevindik ama taraftarımıza giderek sevindik abartmadan.
Sahaya indiler terörize ettiler içerisi daha kötüydü soyunma odası koridoruna girmeye çalıştılar sonra tüm stadyum boşaltıldı.

Hicbir sey olmaz.

Bizde hicbir sey yapamayiz. Yapabiliyor olsak bunki VAR hakemi ve keltosun oldugu teror orgutu isin icinde olamazdi.

Hayirli isler.

Bu arada, bunlarin benzerini bizim stadda yapamayacaklari anlamina da gelmiyor. Adamlari yargilayamadik ki ceza verelim.

toplamda 6-7 maç ceza alınır (4-5 tanesi cezalı topçulara)
Hayır, gayet 2 tanesi sezonu kapatacak. Bir tanesi de minimum 5 maç alacak ve Belçika milli takımın da alınmayacağını düşünüyorum.
Ligi geç kendi kariyerine bildiğin uçan tekme attı herif

Dün akşam görmemiştim bu nedir ya? Bunun cezasız kalması demek işin çığrından çıkması demektir.

Yuh abi yuh vallaha yuh Atatürk olimpiyatta Beşiktaş taraftarı bize saldırmıştı böyle biz efendi gibi gittik soyunma odasına ve buradaki olaydan daha büyük bir olaydı o günkü olay bunlar gerçekten yobaz öküz bir camia

Mac icersinde bile bu tür egilimlere sarı kart kuralı var. Yani tahrik maç içinde bile suçtur gerek rakibe yedek kulübesine yada seyirciye. Aşırı gol tepkileri de ayrica sarı karttir. Bundan Gomis sarı kart almıştı geçen sene hatırlarsanız. Yani sevinmek suç değildir tahrik suçtur. Bu akılsızlar daha bunu bile bilmeden tv de yorum yapiyo. Medya bu ülkede leş gerçekten bunlarada birileri dur demeli. Bilmeden böyle konuşamazsın topluma hitap eden bir yerde buda suçtur ayrica.

Twitterde inatagram da utanıyorum yorumları okurken ulan herşeyi geçtim bu yerde tekmelenenler senin vatandaşım abin ablan veya babanda olabilir üç kuruşluk 2 sene sonra birdhaa görmeyeceği futbolcu müsveddesini insan dışı o varlığı halk kahramanı ilan ettiler yüce rabbim yukarıdan görüyor bunkar mümkün değil şampiyonluk görmez

Hükümet hükümetse Türkiye cumhuriyeti devletini muz cumhuriyeti devleti gören bu Hollandalı at hırsızına gerekli cezayı her yerde verir.

Çağın en önemli hastalıklarından biri de kabullenmişliktir.
Hocam biz bunu diyenleri de çok iyi biliriz. Yaklaşık 11 sene öncesi biz Taksim'de meydan da iken, sosyal medya başında kabullenmeyişlerini sosyal medyada genel konularla ilgilenen insanlara klavye başında gösterenleri de iyi biliriz.

şaşırdığım derecede Dzeko olayların içinde yoktu

yere atsa kendini kalkamayabilrdi o yüzden bulaşmadı herhalde

Şu an Trt Spor'u dinliyorum fanatik fenerli 2 tane yorumcu bile Oosterwolde, Osayi gibi saldıran futbolcuların minimum 5 maç ceza alması gerektiğini söylediler.

Şu an Trt Spor'u dinliyorum fanatik fenerli 2 tane yorumcu bile Oosterwolde, Osayi gibi saldıran futbolcuların minimum 5 maç ceza alması gerektiğini söylediler.
doğru - itiraz o şu bu 3 maça falan inerde

bir yandan TS ninde ciddi ceza alması lazım - taraftar / para cezası üzerinde.

caydırıcı olmalı CEZA dediğin şey - kulüplere "taraftarına sahip çık - ortamı germe" gibisinden mesaj vermeli.

ama o cesarette bir tff yok tabi

Hocam biz bunu diyenleri de çok iyi biliriz. Yaklaşık 11 sene öncesi biz Taksim'de meydan da iken, sosyal medya başında kabullenmeyişlerini sosyal medyada genel konularla ilgilenen insanlara klavye başında gösterenleri de iyi biliriz.
Benim söylediğim kabulleniş şu; algı operasyonları insanların fikirlerini şekillendiriyor. Bu en tehlikelisi.

Yoksa sen geziden bahsediyorsan ben de yedim zamanında çadır içinde oturuyorken gazı.

batshuayi domuzuda ceza almalı. daha kaç kere feneri kurtaracak bu pislik.
Fifa başkanı tarafından yetkililer aranmış muhtemelen iki takımada en ağır cezalar verilir ki bir daha kimse rakip takımı kışkırtamasın diğer takımda sahaya atlamayamasın.

şaşırdığım derecede Dzeko olayların içinde yoktu

yere atsa kendini kalkamayabilrdi o yüzden bulaşmadı herhalde
Olur mu yav Tadic, Dzeko falan o kariyerleri nasıl yaptı, kafalarını sahaya vererek yaptılar. Livakovic de öyle, bilmiyor mu bu adamlar da saldırmayı?

Bunun için bile gösterge bugün olanlar. Mevzuya girenler ipsiz sapsız tipler genelde. Jayden’ın yaptığını dışarda birisi yapsa hapse atarlar.

Zamanında Lincoln ve Carlos’un kavgayı izlemesi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt