GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katilmiyorum. Bu yoruma göre biz de TC'de yasandigi icin kariköyde sampiyonluk kutlamamamiz gerekirdi. Her seyin iki tarafi var rdas.

O gün febeliler sahaya inseydi hakli mi olacaklardi?

Ts taraftarinin yaptigi tamamen mallik bence. Ha oyuncularin da dayak olayina katilmasi cezalandirilmali. Orasi ayri.

Ama mac sonu sevinmek gayet dogal bizde gittik jk stadinda sevindik mac sonu kimse sahaya inmedi.
Biz şampiyon olmuştuk tribünlere hakaret falan çekmedik ki , adamlar olta yapıyor tribünlere.Ayrica hakem de tahrik etti mac boyu ben etki tepki olarak görüp gayet doğal buluyorum.

Biz şampiyon olmuştuk tribünlere hakaret falan çekmedik ki , adamlar olta yapıyor tribünlere.Ayrica hakem de tahrik etti mac boyu ben etki tepki olarak görüp gayet doğal buluyorum.

abicim sahaya inen maskeli - vücut dilini gördüğün tip doğal bir etki-tepki falan değil. net provakatör - ilk taşı atan adam misali bir tip- dayak yiğeceğini güvenlikten,hapis mapis hepsini göze almış tip hiç Doğal bir yanı yok.

bu olayı ama alıp evirip çevirip "bakın 3 gün önce konuştum bugün canımıza kast edildi - ne kadar doğru söylemişim" diyecek ruh hastası var. problem orda

Provokasyonlar cok dogal bence ya avrupa da da olmayan bir sey degil. Özellikle mac boyunca adamlar eline ne gectiyse atti adamlara. Bende sevinip provoke ederdim acikcasi.

Hem TS hem FB ülkeden men edilmeli orasi ayri

Meler tam anlamıyla ligdeki Cüneyt Çakır ın yan sanayisi olmuş durumda
Her hareketi kolpa,eyyam,adaletsiz kararlar vs Cüneyt Çakır uzun süre dayandı çünkü ligde kolpacı olsada Avrupa da ülkeyi iyi temsil etti, meler de o da yok

Ayrıca ikisinin arasındaki en büyük fark Cüneyt en azından eyyamını genelde ev sahibi takımı germeden yapıyordu , meler ise içeride dışarıda farketmeksizin şikecilere ayrıcalık sağlamaya çalışıyor

Dün yaşanan olayların baş sorumluları tff mhk Ali koç s. Baki ve Halil umut meler dir

Olan Trabzon’a oldu maalesef

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Meler tam anlamıyla ligdeki Cüneyt Çakır ın yan sanayisi olmuş durumda
Her hareketi kolpa,eyyam,adaletsiz kararlar vs Cüneyt Çakır uzun süre dayandı çünkü ligde kolpacı olsada Avrupa da ülkeyi iyi temsil etti, meler de o da yok

Ayrıca ikisinin arasındaki en büyük fark Cüneyt en azından eyyamını genelde ev sahibi takımı germeden yapıyordu , meler ise içeride dışarıda farketmeksizin şikecilere ayrıcalık sağlamaya çalışıyor

Dün yaşanan olayların baş sorumluları tff mhk Ali koç s. Baki ve Halil umut meler dir

Olan Trabzon’a oldu maalesef

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sence Halil Umut Melerin her maci neden kaos ortaminda sonuclaniyor

Fenerbahçe'de Oosterwolde, Osayi, İsmail Yüksek, Fred ve Batshuayi'nin futbol disiplin talimatının 44. maddesine göre PFDK'ya sevk edilerek 3 aydan 1 yıla kadar futboldan men edilmesi bekleniyor.

Dün akşam görmemiştim bu nedir ya? Bunun cezasız kalması demek işin çığrından çıkması demektir.

İçişleri bakanı açıklama yapmış yok şunu aldık bunu aldık ama taraftarı döven adamlara hiçbir şey yok onu yazmamış.Bu ülkede israilli,ermeni yada yunan futbolcu olman lazım bu tarz kriminal suçlardan ceza alabilmen için,siyasi bir sorun olmazsa kesinlikle ceza vermezler işte.

valla bu gerginliğin sonu kötü. artık kulüp baskanları bir araya gelip etrafa gülücükler saçarak bir barış mı sağlarlar baska bir çözüm mü bulunur bilmem ama bu işler saha dışına çıkarsa can kayıpları söz konusu.
olay ts taraftarına yazar ayrı mesele de sende buna göre davranacaksın.

maç 2-0, takımın geride, oyunun durması sana yazar bi saat su attılar. bu idrakta olan bir grubun maçla alakası var mıdır onu soruglamak lazım. buna rağmen sen maç bitiminde oyuncuları almıyorsan içeri bile bile ladestir bu.

kimse bu olayları kullanıp kendini savunmasın. bu iş çözülmezse daha da büyüyecek buna yogunlassınlar. geçmişe sünger çekmekten baska çare yok bu meselede.
epeydir futbolu takip etmiyorsun galiba cünkü bu gerginligin ısrarla artmasını isteyen kişi belli adam bilerek isteyerek dahad kaos çıksın istiyor hatta bence bundan daha buyuk olaylar istiyor ki kaostan magdur rolüne bürünme derdinde ki zaten bu sayede fener tarafı muhtemelen ceza almayacak

Antalyasporlu safuri çıksın bir taraftarı dövsün bakın bakayım maçtan 15 dk sonra noluyor

sokakta bir çocuk yumruk atınca kaç ay içerde kaldı

sporcu olalım önümüze geleni yumruklayalım sadece maç oynamadan yırtalım ne ala memleket

1 milletvekilleri
2 fbtölü sporcular

2-3 maç verirler en fazla, normalde 7-8 maç olmalı en az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt