GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhancım haklısın ama ne alt limiti allah aşkına. Fred küfür etti alt limit 3 maçtı alt limitten mi ceza yedi? Burası Türkiye burada o kağıttaki cezalar sadece alın bakın bizde de anayasa var kurallar var demek için yapılmış zırvalıklar. Bu ülkede adalet bitmiş çift okey vurmuş

Eğer bizim başımızdan geçseydi dün akşam yaşananlar gayet adaletli bir hukuk devleti olduğumuzu kanıtlardı tff

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç bittikten sonra olaylar çıktığı için fbli futbolcular ceza alamazmış, böyle diyorlar.

Doğruluğu var mı?

Bu görüntülere 2-3 maç ceza alır diyen adam gözümde ılıktır

Şikecileri iki sezondur Şampiyon yapmak için elinden geleni yapan organize kötülük varken bir maç bile ceza almasalar şaşırmam artık.
Medya’ya bakınca bütün stat hiçbir provokasyon olmamasına rağmen sahaya atlayıp bütün futbolculara saldırmış.
Provoke eden mhy ve osterwoolde bahseden yok.
Taraftar saldırdı diyip Osayi’nin bir taraftarı dövdüğü resimi bile koymuşlar.
Futboldan soğuttular insanı.
Beklediğim gibi ceza vermeseler ve şikebahçelerini şampiyon yaparlarsa bir daha futbol izlemem.

Olayı uzatacaklar Milli arada insanlar unutur diye sonra hepsine toplam 3 maç bile vermezler

2-3 maç cezaya ben okim bu arada

o kadar bile vermezler, sakat olan 1-2 topçuya verirler ceza mhy falan

Bu görüntüden sonra şu ocwoldeye hapis cezası gelmeli
Yerde yatan adama çivili kramponla suratına vurmak he

Dün yaşanan olaylar çok üzücüydü. Asla taraftarlar sahaya girmemeli. Kesinlik doğru bulmadığım 1 konu.
Aslında ilk başta 1 taraftar sahaya girdi ve hiç bir futbolcuya dokunamadan güvenlik kendisine müdahale etti.

Hatırlayın; aynı olay yıllar önce BEŞİKTAŞ GALATASARAY derbisinde yaşandı. BJK taraftarı sahaya girince GS oyuncuları taraftarlara saldırmak yerine doğrudan soyunma odasına girdi.

Ne diye önce taraftarı tahrik edip sonra sahanın ortasında seviniyorsun.

Sahaya giren 1 taraftar kontrol altına alınmış olduğu halde(FB li futbolcular o taraftara saldırınca diğer taraftarlar sonra girdi.), taraftara yumruk atan FRED ve OSAYİ, yerde kontrol altındaki taraftarın kafasına çivili kramponu ile tekme atan OOSTERWOLDE, yine taraftara tekme atan BATSHUAYİ ve olaya karışan diğer tüm FENERBAHÇE li futbolculara, aynı BJK li Josef De Souza nın takım arkadaşına uçan tekme atan taraftarı yakalamak için yaptığı müdahaleye ceza verdiğin gibi ceza vermezsen, EN BÜYÜK YA*ŞAK EN BÜYÜK HAK YİYİCİ SENSİN FENERASYON!!!

YEMİN EDEBİLİRİM AMA İSPATLAYAMAM Kİ; AYNI OLAYDA GALATASARAY OLSAYDI, OLAYA KARIŞAN TÜM GSLİ FUTBOLCULARA EN AZ 4ER MAÇ CEZA VERİRDİ FENERASYON!!!
Olaylarda fred yok yav. Sezarın hakkını sezara verelim.
Yumrukların hepsini atan osayi fred dediğimiz herif torreira kadar zaten taraftar rüzgarından uçar.

Objektif olmak gerekirse irfan falan bunlar hep karambol kavgadan dolayı meşru müdafaa kapsamına girer, irfanın bunlardan farkı twitterde olayı devam ettirmesli yaptığı şeyle övünmesi ve rakip teknik heyetten birine vurması.
Mert misal yumruk atıyor birine olayın sıcaklığı ile oluyor ona ceza veremezsin adaletli olmak lazım.

NET AĞIR KUSURLU OLANLAR
1-2 kere faklı kişiye canavarca hislerle yumruk atan osayi.
2-yerdeki adamın kafasına tekme atan osterwolde
3-koşan adama döner tekme atıp twitterden küfür eden yarasa
bu üçlü en üst sınırdan ceza almalı.
5 ise 5, 20 ise 20 ve 1 sene men vs ceza neyi gerektiriyorsa o

Olaylarda fred yok yav. Sezarın hakkını sezara verelim.
Yumrukların hepsini atan osayi fred dediğimiz herif torreira kadar zaten taraftar rüzgarından uçar.

Objektif olmak gerekirse irfan falan bunlar hep karambol kavgadan dolayı meşru müdafaa kapsamına girer, irfanın bunlardan farkı twitterde olayı devam ettirmesli yaptığı şeyle övünmesi ve rakip teknik heyetten birine vurması.
Mert misal yumruk atıyor birine olayın sıcaklığı ile oluyor ona ceza veremezsin adaletli olmak lazım.

NET AĞIR KUSURLU OLANLAR
1-2 kere faklı kişiye canavarca hislerle yumruk atan osayi.
2-yerdeki adamın kafasına tekme atan osterwolde
3-koşan adama döner tekme atıp twitterden küfür eden yarasa
bu üçlü en üst sınırdan ceza almalı.
5 ise 5, 20 ise 20 ve 1 sene men vs ceza neyi gerektiriyorsa o
Ben Osayi yi Fred sanmışım, tipini çok da yakından tanımadığım için. Hepsi aynı işte bana göre... Dediğin gibi renktaş; Osayi, Osterwolde, Bats en ağır cezayı almalı...

Minimum futbolculara 5er maç vermezlerse bence artık her stadyumda olur böyle olaylar.
Bizimle olan maçlarını düşünmek bile istemiyorum.
Bunlar olay çıkarmak için gerekirse Bayrak falan yakar.

Sen gerçekten ceza alacaklarını düşünüyor musun Melih? Sabah haberlerine baktım biraz tüm tv kanallarında fener mağdur hiç onların suçu yok vs algısı başlamış
Buna ceza vermezlerse resmen emsal olur sahaya giren kişiye uçan tekmeyle saldırabilirsin

Şu görüntüler direk altı ay men cezası

İcardi’ye montaj görüntüyle ceza verenler, yerde etkisiz hale getirilmiş taraftara çivili kramponla tekme atanlara sessiz kalacaktır.

ülkede, adam yahudi diye, ülkesini destekledi diye gözaltına alındı takımdan gönderildi. ne demek ceza almayacaklar.

yva onu bunu bırakında ciddi olay epey dünkü iş - onlarca adam giriyor içeri. 1 tanesi korner direğinin tersindeki kazıkla mızrak misali takılıyor boş boş.

futbolcu - ceza ilişkisindne öte çok saçma bir boyuta geldi.

ceza olarak bakarsak osai - osterwolde - batshuai bilerek isteyerek agresif oldukları için kulakları çekilir.
bu işin ufak ve basit kısmı...(ki en başta giren taraftara karşı bileniyor fener takımı hadi gel gel gibisinden)

Trabzona da ciddi yaptırım olması lazım - bu agresifliği bu boyutta basitleştirmemek lazım. puanları falan silinsin, anakragücü-yumruk olayında da aynı şeyi söyledim. orda yönetimsel olarakta işin içinde olunduğundan ankragücü küme düşürülmeli diyordum. ben olsam 15 puan falan silerim trabzondan.

he haftaiçi siyasi karışık faşist düşünceler içeren arkadaşada ciddi yaptırım lazım. "bana bir şey olmaz - kulübe fayda olsunda" mantığıyla yapılan hareketlerde kulüpte ceza alması gerekli. Hakem eleştirisini vs. ni çok aşıyor bu olaylar konuşmalar.

bugün böyle yarın başka türlü çıkar olay. U19da çıkar - alt kümleerde çıkar (ki var zaten)

kanun uygulanmıyor - futbolu yöneten organ ya da spor bakanlığı sus-pus.

böyle mantığı içeren müsabaka - yarış - rekabet olmaz olsun. rezillik ötesi.(ülke özeti resmen)

ne zaman aciklanmasi gerekiyor cezalar normalde

Olayların incelenmesi 2-3 gün sürer daha ve normal şartlarda Ostervolde ve osayı sezonu kapatması gerekir, abartmak istemem ama ostervolde hapise bile girebilir. Ama tff o kadar tuhaf bir şey ki oyunculara fair play öüdülü bile verir.

0 yazmistim ama Osterwolde kesin ceza alir gibi görüntüleri gördükten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt