GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tff şikecilerin ellerinde 2-3 maç dememin sebebi o. Hatırlarsınız İcardiye küfür eden gözlemci vardı dün bi maçta görev vermeye başlamışlar şimdiden sistematik bir şekilleri şikecileri kolluyolar. Buna rağmen osterwoldenin yaptığı öyle bir hareket ki meşru müdafaya tahrike falan sokamazlar ona mecburen sağlam bi ceza vermek zorundalar.

Olay: Yerde yatan adama tekme atmak ( civili krampon kullanmak suretiyle )

Ne 2-3 mac cezasindan bahsediyorsunuz?

Bu hapis cezasinin tipik bir ornegidir

Yere dusmus kisilere vurmak kasitli oldurme hareketidir ( adam yerde ve basini kapatmaya calisiyor ve etkisiz halde )

Futboldan men & Hapis cezasi *******

Yere dusmus kisilere vurmak kasitli oldurme hareketidir ( adam yerde ve basini kapatmaya calisiyor ve etkisiz halde )

Adam ördürmek için vurmuş resmen

Biri kramponla adamın kafaya vuruyor. Darp raporu ile birlikte şikayetçi olsa (normal ülkelerde) vuranın amel defteri kapatılır (kardeşim avukat ondan aldığım bilgi). Öldürmeye teşebbüs, taksirli adam yaralama suçuymuş.
Diğeri uçan yumruk atıyor. Baya baya da nefretle vuruyor.
Öbürü döner tekme atıyor ulan o tekme surata gelse bildiğin ölümle sonuçlanacak.

Osayi, Osterwolde ve Bats cana kasttan hapse atılmalı bu suçlulara yardım ve yataklık eden fb kapatılmalıdır.

Osayi denen şerefsiz ibretlik ceza almalı bu ülkede bir daha buna futbol oynatırlarsa bunun daha kötüsünü görürüz.
Kafaya tekme atan minimum 8 ay diğer yarasa ise 10 maç men.
Bunlar bu saatten sonra ne ailesiyle rahat gezebilirler ne sosyal medyada nefes alabilirler.

maç boyunca gerginlik ortadayken maç sonu sevinc gösterileri yapmak da ne bileyim mallık ya. taraftarın sahaya ineceği belli sen orda milleti ne galeyana getiriyorsun. yaptıkları avrupa ülkesinde yanlış bi şey değil ama türkiye gerçeğinde bunu yapmak bu olayların buraya gelmesine tek sebebiyettir. şimdi alacakları cezalarla giren çıkan fb ye olacak. ismail kartal maç bitimi oyuncuları içeriye almalıydı.

maç boyunca gerginlik ortadayken maç sonu sevinc gösterileri yapmak da ne bileyim mallık ya. taraftarın sahaya ineceği belli sen orda milleti ne galeyana getiriyorsun. yaptıkları avrupa ülkesinde yanlış bi şey değil ama türkiye gerçeğinde bunu yapmak bu olayların buraya gelmesine tek sebebiyettir. şimdi alacakları cezalarla giren çıkan fb ye olacak. ismail kartal maç bitimi oyuncuları içeriye almalıydı.
kısmi olarak katılmıyorum başkan ya

bizde kadıköyde sevindik - 200 kişi saldırdı mı ? anca küfreder yuhlar . bi bjk maçımız var o da bu boyutlara gelmedi zira orda maç bile bitmemişti zaten. ts ye biz 5-1 koyduk tribün küfür bile etmedi misal.(tabi geçmişi var bu işin eyvallahta )

futbolcu sevinir - zaten aralarında MHY gibi medyaya görüntü vermeye bayılan tip - senin menajerin ,teknik direktörün var - çıkarsın topçularının önüne "girin içeri 50 dkdır tribün üstümüzde , bu otamda gerek yok girin içeri" demesini bilmiyorsa zaten bu görüntüleri yaşarsın. Nerde haftaiçi her yere laf eden adam? ortamı görüp 2 telefon edemiyor mu ? 2-0 öndesin belli ki alıcan maçı %90 - maç sonuna ayarlama yapamıyor musun ?

MHY denen lavuk maçın son 5 dakikasi+uzatmalarda yedek kulübesinde volta attı bitsede içeri dalsam diye ? bunları önleyebilirsin - ama yok bırakıyorsun,bu işler oluyor , şimdi maksimum mağduru oynayacak kozun var. olayın şiddet kısmını tamamen sözde umursayıp bu olayı görüntüleri kullanacak olan faşist başkanları var bu adamların.

akli salim ülkede lig bitrilmişti bu hafta - böyle ortam olmaz.

Hem zor uyudum hem muhteşem bir baş ağrısıyla uyandım.Insallah Halil umutun beter edildiğini görmeden ölmem bu hayatta

kısmi olarak katılmıyorum başkan ya

bizde kadıköyde sevindik - 200 kişi saldırdı mı ? anca küfreder yuhlar . bi bjk maçımız var o da bu boyutlara gelmedi zira orda maç bile bitmemişti zaten. ts ye biz 5-1 koyduk tribün küfür bile etmedi misal.(tabi geçmişi var bu işin eyvallahta )

futbolcu sevinir - zaten aralarında MHY gibi medyaya görüntü vermeye bayılan tip - senin menajerin ,teknik direktörün var - çıkarsın topçularının önüne "girin içeri 50 dkdır tribün üstümüzde , bu otamda gerek yok girin içeri" demesini bilmiyorsa zaten bu görüntüleri yaşarsın. Nerde haftaiçi her yere laf eden adam? ortamı görüp 2 telefon edemiyor mu ? 2-0 öndesin belli ki alıcan maçı %90 - maç sonuna ayarlama yapamıyor musun ?

MHY denen lavuk maçın son 5 dakikasi+uzatmalarda yedek kulübesinde volta attı bitsede içeri dalsam diye ? bunları önleyebilirsin - ama yok bırakıyorsun,bu işler oluyor , şimdi maksimum mağduru oynayacak kozun var. olayın şiddet kısmını tamamen sözde umursayıp bu olayı görüntüleri kullanacak olan faşist başkanları var bu adamların.

akli salim ülkede lig bitrilmişti bu hafta - böyle ortam olmaz.
valla bu gerginliğin sonu kötü. artık kulüp baskanları bir araya gelip etrafa gülücükler saçarak bir barış mı sağlarlar baska bir çözüm mü bulunur bilmem ama bu işler saha dışına çıkarsa can kayıpları söz konusu.
olay ts taraftarına yazar ayrı mesele de sende buna göre davranacaksın.

maç 2-0, takımın geride, oyunun durması sana yazar bi saat su attılar. bu idrakta olan bir grubun maçla alakası var mıdır onu soruglamak lazım. buna rağmen sen maç bitiminde oyuncuları almıyorsan içeri bile bile ladestir bu.

kimse bu olayları kullanıp kendini savunmasın. bu iş çözülmezse daha da büyüyecek buna yogunlassınlar. geçmişe sünger çekmekten baska çare yok bu meselede.

Katilmiyorum. Bu yoruma göre biz de TC'de yasandigi icin kariköyde sampiyonluk kutlamamamiz gerekirdi. Her seyin iki tarafi var rdas.

O gün febeliler sahaya inseydi hakli mi olacaklardi?

Ts taraftarinin yaptigi tamamen mallik bence. Ha oyuncularin da dayak olayina katilmasi cezalandirilmali. Orasi ayri.

Ama mac sonu sevinmek gayet dogal bizde gittik jk stadinda sevindik mac sonu kimse sahaya inmedi.

Normal şartlarda en az 4 maç ve 6 şar puan silinmesi lazım her iki takımında Trabzon’a ekstra seyircisiz oynama cezasıda gelebilir ama gel gör ki kesinlikle böyle olmuyacak Ali koç istediğini elde etti çok güzel mağdur edebiyatı yapar artık sezon başından beri bunun olmasını istiyordu

Ayriyetten icardi emanetini kaşıdı diye ceza verenler bunlara ceza verilmesin diyenlerinde Allah belasınu versin derim

valla bu gerginliğin sonu kötü. artık kulüp baskanları bir araya gelip etrafa gülücükler saçarak bir barış mı sağlarlar baska bir çözüm mü bulunur bilmem ama bu işler saha dışına çıkarsa can kayıpları söz konusu.
olay ts taraftarına yazar ayrı mesele de sende buna göre davranacaksın.

maç 2-0, takımın geride, oyunun durması sana yazar bi saat su attılar. bu idrakta olan bir grubun maçla alakası var mıdır onu soruglamak lazım. buna rağmen sen maç bitiminde oyuncuları almıyorsan içeri bile bile ladestir bu.

kimse bu olayları kullanıp kendini savunmasın. bu iş çözülmezse daha da büyüyecek buna yogunlassınlar. geçmişe sünger çekmekten baska çare yok bu meselede.
başkanlar bir halt yiyemez abi - kaç tnesi özgür düşüncesiyle davranıyor zaten?

Bakanlık mı artık neyse bitir ligi - binbir lafını et (ingilizler misali).

Bu grup dediğinde abi saha giren tipe bak - full maske - eller kavga modunda bir sıfat yani - fenerlilerde de aptal cesareti yani (başkanlarından kaynaklanana bir hal bu).

bu olayları bak o ruh hastası başkan nasıl kullanacak

Katilmiyorum. Bu yoruma göre biz de TC'de yasandigi icin kariköyde sampiyonluk kutlamamamiz gerekirdi. Her seyin iki tarafi var rdas.

O gün febeliler sahaya inseydi hakli mi olacaklardi?

Ts taraftarinin yaptigi tamamen mallik bence. Ha oyuncularin da dayak olayina katilmasi cezalandirilmali. Orasi ayri.

Ama mac sonu sevinmek gayet dogal bizde gittik jk stadinda sevindik mac sonu kimse sahaya inmedi.
doğrusu bu zaten savunmuyorum ki ben olayı. ts taraftarını da hiç sevmem. ben sadece gerceklerden bahsediyorum. adamların maç umrunda değil. olsa 2-0 gerideyken sahayı suya tutmazlardı. ki salaklar kendi oyuncuları varken atıyorlar akan oyunda. kendi oyuncusunu da vuracaklar bunu bile düşünemeyen grup bunlar. sen buna rağmen maç sonu sahada tutuyorsan oyuncularını biraz da senin suçun bu teknik direktör olarak. türkiye gerçeklerini yok sayarak yaşayamazsın bu tarz konuları. senin orda oyuncularını içeri alman seni ve oyuncularını koruyacaktı. 8 hafta kaldı oyuncularının alacağı cezayla sen kaybettin aslında dün. ben o noktayı yazdım.

yoksa dediğin olması gereken gayette doğal olanı.

Taraftarın sahaya inmesi ( tahrik etseler dahi ) yanlış. Ondan sonra fenerbahçeli futbolcuların yaptıkları daha da yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt