- 20 Ağustos 2017
- 24.232
- 16.509
- 1.898
Yaw bu zevzek RTE ile yarisir TV'ye cikma hsusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koruma iç güdüsüyle yerdeki adama tekme atanHukukçu Alpay Köse:"Fenerbahçeli futbolcuların koruma iç güdüsü dışında bazı hareketleri olmuş gibi görünüyor.Bu durumda ilgilihüküm gereği saldırı fiilinden dolayı 5-10 maç ceza alma durumları söz konusu olabilir"
[NTV]
Avel ya
Net söylüyorum, ülke sınırlarında durmasına bile izin vermezler, kamuoyu baskısından ya biz onu feshederdik yada kendi feshederdi.şunu icardi yapsa iktidar muhalefet bu gece yollamıştı veda videosu yayınlıyordu
Yok adam da onu söylemiş zaten, "koruma iç güdüsü dışında".Koruma iç güdüsüyle yerdeki adama tekme atan
Veya sahaya giren tek kişinin üzerine koşarak uçan ve yerde yumruklayan birini görmedim.
Senin gibi hukukçunun ben
herkese sallayasım varYok adam da onu söylemiş zaten, "koruma iç güdüsü dışında".
Nasıl giriyormuş işin içine UEFA ve FİFA?Fifa ve uefada isin icine girdigine göre tarihi cezalar gelecek. Tff sikecileri kurtaramayacak.
Aciklamayi yaptilar takip ediyorlar cezalari. Yerde yatan adama 2 mac ceza verirlerse herhalde hesabini sorarlar. Avripada mansetlerde olaylar. Atilan tekmeleri felan gösteriyorlar medyadaNasıl giriyormuş işin içine UEFA ve FİFA?
Açıklamanın linkini buraya da atabilir misin. Gerekirse modlar da konusunu açar.Aciklamayi yaptilar takip ediyorlar cezalari. Yerde yatan adama 2 mac ceza verirlerse herhalde hesabini sorarlar
Fifa ve uefada isin icine girdigine göre tarihi cezalar gelecek. Tff sikecileri kurtaramayacak.
Açıklamanın linkini buraya da atabilir misin. Gerekirse modlar da konusunu açar.
Evet öyle gibi ama olaylari izlemislerdir ona görede cezalari bekliyorlardir umarimKel sucu daha cok TS'de görmüyor mu?